זוג השודדים הזה כנראה ממש רצה לשחזר סצנה מהסרט "בוני וקלייד". בן 19 וזוגתו בת ה-18, מסין ניסו לבצע שוד נועז בחנות במחוז סצ'ואן במדינה. הזוג הרומנטי הצליח לפרוץ לחנות והיו כבר באמצע עבודתם כשכל הפעילות שלהם תועדה במצלמות האבטחה. השניים, שככל הנראה לא שופעים ב"יכולות" פשיעה מקצועיות במיוחד לא ניסו לכסות את פניהם ואפילו עצרו לרגע את מעשיהם לרגע רומנטי.
מצלמות האבטחה, שקלטו את השוד תפסו את השניים מתנשקים ממש כמו בסרטים, כנראה בשל האדרנלין הגבוה שזרם בדמם. העצירה הזו עלתה להם ביוקר לאחר מכן. הם הצליחו להימלט מן המקום עם כמה מאות דולרים, אך לא עבר זמן רב עד שנעצרו.
הנשיקה נתפסה בעדשת מצלמת האבטחה
בעלי החנות גונג צ'ן סיפר: "הם היו חובבנים מכיוון שחוץ מהכסף הם לא לקחו שום דבר אחר. היו מצלמות, מחשב נייד וטלפונים חכמים, ואת כולם הם השאירו מאחור. הם בטח היו עסוקים מידי בנשיקות שלהם. הם לא לקחו שום דבר בעל ערך. הם התנשקו כאילו הם חוגגים את ניצחונם אבל זה לא היה להרבה זמן".
זוג האוהבים, ליי יו וחברתו צ'יאנג צ'יו נעצרו לאחר שהמשטרה ניתחה את תמונות צילומי האבטחה שהבעיר להם בעל החנות. דובר מטעם המשטרה סיפר: "הצלחנו לאתר אותם הודות למידע מודיעיני שקיבלנו מגולש ברשת החברתית. עצרנו אותם בזריזות ואפילו הצלחנו למצוא חלק מהכסף שהם שדדו מהחנות".