עצוב: מיקיילה ומתיוס בתמונתם האחרונה // עצוב: מיקיילה ומתיוס בתמונתם האחרונה

נזרק לגלגלי הרכבת - כדי להציל את חברתו

ארה"ב: בן 16 נהרג כשניסה להציל את אהובתו • החברה מאושפזת באורח אנוש

טרגדיה רומנטית: ביום שישי, בדרכם חזרה מנשף הסיום, נדרסו נער ונערה בני 16 על ידי רכבת בצפון קליפורניה. הנערה, מיקיילה פרנד, נפצעה באורח אנוש אך לא נהרגה, לאחר שבן זוגה מתיוס מור דחף אותה בזמן וספג את המכה. הוא נהרג במקום.

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

עדי ראייה נדהמו כשחזו במעשה הגבורה של הבחור הצעיר אך העלו שאלות רבות כמו, מה עשו השניים על פסי הרכבת ומדוע לא שמעו אותה מתקרבת. "הוא היה החבר הראשון שלה, האהבה הראשונה שלה", סיפרה אחותה של מיקיילה על מתיוס בן ה-16. "הוא פשוט נלקח ממנה ברגע".

מדברי האחות עולה, כי פרנד עדיין מאושפזת בבית החולים ומצבה מוגדר קריטי. "אי אפשר לתאר מה זה לקבל את השיחה הגרועה ביותר בחיי. הורדתי את אחותי וחבר שלה בנשף הסיום ללילה הכי מיוחד ומדהים שלהם ומיד לאחר מכן קיבלתי טלפון שהוא מת והיא במצב אנוש", סיפרה.

שון סטרק, שחזה בתאונה סיפר: "המהנדס צפר להם ושניהם הביטו לאחור יחד. שניהם היו יכולים להיות מתחת לרכבת, מתים, אילולא הוא דחף אותה והציל את חייה".

אחותה של מיקיילה העלתה לעמוד הפייסבוק שלה את התמונה האחרונה של הזוג, שצולמה לפני נשף הסיום שלהם. נסיבות התאונה נחקרות במשטרה המקומית.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...