אקורד הסיום: פרקליטות מחוז תל אביב הודיעה אתמול לסניגוריו של הזמר אייל גולן כי לאחר בחינת התיק נגדו בפרשת "משחקי חברה", הוחלט על סגירתו. הסיבה: חוסר ראיות מספיקות.
רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק
לאחר הודעת הפרקליטות הגיב גולן לאמצעי התקשורת באמצעות איש יחסי הציבור שלו: "ברצוני להודות לאמי, לילדיי ולקהל על התמיכה לאורך כל הדרך. את אשר על ליבי אמרתי וכתבתי אתמול". סניגוריו של גולן, עוה"ד רונן רוזנבלום ומיטל דנינו, אמרו כי הם שמחים ומברכים על החלטת הפרקליטות.
את הבשורה קיבל גולן בנוכחות חברתו לשעבר רוסלנה רודינה. לאחר ההחלטה העלתה הסוכנת שלה תמונה משותפת של השניים תחת הכיתוב: "לא משנה מה יגידו, אני אוהבת את שניכם ומאחלת לכם בהצלחה". ואולם בתוך דקות ספורות התמונה הוסרה לבקשתו של הזמר, שכל הנראה מעדיף לשמור על פרופיל נמוך בכל הקשור ליחסיו עם רודינה.
מבחינה מקצועית גולן לא מבזבז זמן, וכבר אתמול עלה קמפיין טלוויזיוני עם הכיתוב "מופע חורף סוחף". היום ישתתף גולן בכנס נשים באילת, ובבית המלון שבו יתקיים האירוע, הגבירו את האבטחה, זאת לאחר שגורמים שונים תקפו את עצם השתתפותו של גולן בכנס מסוג זה.
גולן נחקר במשטרה שלוש פעמים בחשד לקיום יחסי מין עם קטינות. בחקירתו סיפר כי במהלך השנה האחרונה "הגיע אלי אבי (דני ביטון) עם שתי בחורות. אחת מהן הציגה את עצמה כבת 21 והתחילו ביני לבינה עניינים מיניים. הרגשתי משהו לא בסדר ולא בטוח בגילה. שאלתי אותה לגילה והיא אמרה לי שהיא שיקרה והיא בת 17.5, 18".
עוד סיפר בחקירתו כי בזמן שבוצעו המעשים המיניים אביו היה בסלון ביתו, ומשנשאל בחדר החקירות "כמה זמן נמשך האקט המיני?" ענה: "שלוש דקות. אני עצרתי אותה".
גולן גילה לחוקרים כי אחרי האירוע כעס מאוד על אביו: "אמרתי לו שבגללו תיהרס לי הקריירה. כעסתי עליו על זה שהוא הביא אלי הביתה בחורות בנות 17.5 ו־19. אני בן אדם שמשתדל לא להתעסק עם הגילים האלה".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו