מיקה לופו וייס

כתבת אוכל

הכתבות של מיקה לופו וייס

איטלקית, אסייתית או מאפים: 21 סדנאות בישול מומלצות

עולם סדנאות האוכל בארץ מפותח במיוחד, החל מסדנאות בישול קלאסיות (בביצועים נהדרים) ועד מטבחים ספציפיים ומיוחדים • סדנאות ללא גלוטן, טבעוניות קיטו ועוד ועוד • איגדנו לכם כאן רשימה מקיפה במיוחד על כמה מהסדנאות שממש כדאי לכם להכיר

כל מה שצריך לדעת על ראמן: איפה ואיך אוכלים, והאם אנחנו עושים את זה נכון?

לאור גל הראמנים השוטף את ישראל, החלטנו שהגיע הזמן לצלול פנימה אל נבכי קערת אטריות המרק היפנית, ולהבין אחת ולתמיד - מה זה בדיוק ראמן, האם יש לו חוקים ברורים, ואיך ואיפה אוכלים אותו כמו שצריך?

איך הפך השף הראשי של "שטראוס" לחביב הפודיז ולאחד האנשים הכי מוערכים בתחום?

יניב גור אריה, בן 47, במקור מבית שמש, תלמיד ישיבה שחזר בשאלה וגילה את עולם האוכל • אחרי לא מעט פרויקטים מסקרנים ברזומה, בימים אלו הוא מוביל את בר האוכל "חמרמורת" בחיפה, וזוכה ללא מעט שבחים • ראיון

כבר לא מתביישים: כך חדר הנובי גוד ללב המיינסטרים

חגיגות תחילת השנה האזרחית החדשה של יוצאי בריה"מ שנחשבו כאן בעבר למנהג זר ומוזר, מקבלות לאט לאט חיבוק מהקהל הרחב ⦁ "אני רוצה שכמו שלא צריך להסביר את המימונה, גם לא יהיה צורך להסביר כל פעם מחדש מה הוא נובי גוד" ⦁ אז איפה חוגגים? (ולא רק הערב)

"גאווה ושליחות": השף קונדיטורית המבטיחה עברה לסינגפור

אחרי שירות מילואים אינטנסיבי, ובשיא ההצלחה שלה בארץ, מיכל גולדברגר קיבלה הצעה מעבר לים שאי אפשר לסרב לה • כעת, היא מדברת על הכל - החיבור עם השותף לשעבר, להיות ישראלית בארץ זרה ולמה ברור לה שבסוף היא תחזור לארץ