"טרה אומה": העמותה שעוזרת ללוחמים פוסט-טראומתים דרך ייצור ייןוינותרפיה, היא שיטת טיפול חדשנית שעוזרת למתמודדים דרך כל שלבי הכנת היין • מחר תהיה לכם הזדמנות לפגוש מקרוב חלק מהלוחמים בתכנית - ולטעום את היינות שייצרו בעצמםמיקה לופו וייס23.03.2025
הקרב על השיפוד: השווארמה החדשה שמטריפה את חיפהפייר חשאם, האיש שהוביל את "שווארמה אמיל" המיתלוגית חצה את הכביש ופתח מקום משלו - אז מה בדיוק הסיפור ואיפה אוכלים עכשיו? הנה כל הפרטיםמיקה לופו וייס20.03.2025
איטלקית, אסייתית או מאפים: 21 סדנאות בישול מומלצותעולם סדנאות האוכל בארץ מפותח במיוחד, החל מסדנאות בישול קלאסיות (בביצועים נהדרים) ועד מטבחים ספציפיים ומיוחדים • סדנאות ללא גלוטן, טבעוניות קיטו ועוד ועוד • איגדנו לכם כאן רשימה מקיפה במיוחד על כמה מהסדנאות שממש כדאי לכם להכירמיקה לופו וייס20.03.2025
סוף סוף אפשר לאכול אצל השפים האלה בגרסה כשרהמסעדת הדגים "מנרה" תארח במהלך השבועיים הקרובים שלושה שפים מוכשרים עם כמה ספיישלים מאוד מעניינים - הנה כל הפרטיםמיקה לופו וייס13.03.2025
לאחר מות בעלה: רונג'אן פותחת מחדש את המסעדהחודש לאחר שנפטר אבי אבטה במפתיע, מסעדת רונג'אן האשדודית נפתחה היום לפעילות • "זה לא פשוט להמשיך בלעדיו אבל זה פרוייקט חיי וחיי משפחתי ואני מתכוונת להמשיך את המפעל הזה שאבי ואני הקמנו יחד״מיקה לופו וייס09.03.2025
ממלכת הכיסונים ועד פיית המאצ'ה: 10 נשות אוכל מבטיחות שכדאי להכירלרגל יום האישה המתקרב ביקשנו לשים זרקור על נשים צעירות ומבטיחות בקולינריה המקומית, שממש שווה לעקוב אחריהןמיקה לופו וייס06.03.2025
משפחה לא בוחרים, אבל מסעדה כן: 10 מסעדות מומלצות למשפחותלכבוד יום המשפחה קבלו רשימה של מסעדות, מצפון לדרום, ידידותיות במיוחד לילדים ולהורים שלהםמיקה לופו וייס27.02.2025
נאפולי זה כאן: ביקרנו בבר הטירמיסו הראשון בארץאל האימפריה הנפוליטנית שהקים יאן הרוש באשדוד, שכוללת פיצה מעולה ומאפייה נהדרת, מצטרפת כעת הטירמיסוטריה, חנות טירמיסו קטנה ומשגעת - הנה כל מה שצריך לדעת מיקה לופו וייס17.02.2025
כמו בחו"ל: מצאנו בצפון מתחם מזון שיש בו הכל (וגם סופר מרקט מושלם)MERKAZA בנוף הגליל, מציע מתחם קניות ענק, שהזכיר לנו חווית שיטוט בסופר-מרקטים בחו"ל, לצד מתחם אוכל משגע, שכל אחד יוכל למצוא בו את מבוקשו • תנעצו במפהמיקה לופו וייס16.02.2025
10 מקומות לאכול, לשתות ולבלות בבאר שבעתשכחו מכל מה שחשבתם, ידעתם וטעמתם אי פעם בבאר שבע - ובואו איתנו למסע קולינרי שמתחיל בקפה ומאפה של בוקר ונגמר עם דרינקים אל תוך הלילהמיקה לופו וייס06.02.2025
השף שגרם לכל הפודיז להגיע עד הגבול עם לבנון - ממציא את עצמו מחדש"טרטוריה מקומית" שפעלה במושב שומרה, נסגרה מיד עם פרוץ המלחמה • אורי צור, אחד משני השפים שעמד מאחוריה ונחשב לאחד השמות המבטיחים בתחום מדבר על השנה שעבר, על ההווה ועל התכניות לעתידמיקה לופו וייס05.02.2025
כל מה שצריך לדעת על ראמן: איפה ואיך אוכלים, והאם אנחנו עושים את זה נכון?לאור גל הראמנים השוטף את ישראל, החלטנו שהגיע הזמן לצלול פנימה אל נבכי קערת אטריות המרק היפנית, ולהבין אחת ולתמיד - מה זה בדיוק ראמן, האם יש לו חוקים ברורים, ואיך ואיפה אוכלים אותו כמו שצריך?מיקה לופו וייס29.01.2025
זה בדיוק הזמן להיזכר במסעדה הכי טובה בצפוןמסעדת "ארמון סהרה" בכפר נין כבר זכתה באין-ספור סופרלטיבים. כעת, כשהצפון שוב שקט ופורח, חזרנו אליה, בדיוק בזמן לעונת הליקוטיםמיקה לופו וייס20.01.2025
איך הפך השף הראשי של "שטראוס" לחביב הפודיז ולאחד האנשים הכי מוערכים בתחום?יניב גור אריה, בן 47, במקור מבית שמש, תלמיד ישיבה שחזר בשאלה וגילה את עולם האוכל • אחרי לא מעט פרויקטים מסקרנים ברזומה, בימים אלו הוא מוביל את בר האוכל "חמרמורת" בחיפה, וזוכה ללא מעט שבחים • ראיוןמיקה לופו וייס09.01.2025
יהיה טעים: 10 אנשי אוכל ששווה לשים אליהם לב בשנה הקרובהחלקם מוכרים יותר, חלקם פחות, אבל מאחורי כולם יש רזומה עשיר ושפע כישרון • 10 שפים ושפיות שאנחנו מוכנים לשים עליהם את הז'יטונים ב-2025מיקה לופו וייס01.01.2025
כבר לא מתביישים: כך חדר הנובי גוד ללב המיינסטריםחגיגות תחילת השנה האזרחית החדשה של יוצאי בריה"מ שנחשבו כאן בעבר למנהג זר ומוזר, מקבלות לאט לאט חיבוק מהקהל הרחב ⦁ "אני רוצה שכמו שלא צריך להסביר את המימונה, גם לא יהיה צורך להסביר כל פעם מחדש מה הוא נובי גוד" ⦁ אז איפה חוגגים? (ולא רק הערב)מיקה לופו וייס31.12.2024
במזכרת בתיה נמצאת מסעדה שחוגגת את החקלאות הישראלית"רובידה" של השף עמוס חיון נותנת במה ליצירה מקומית בכל ימות השנה • את השבוע האחרון של השנה חוגגים כאן עם תפריט טעימות ייחודי, בשיתוף פעולה מסקרן במיוחד עם הפקולטה לחקלאות ברחובות • ״מהמעבדה לשדה ועד הצלחת״מיקה לופו וייס24.12.2024
"גאווה ושליחות": השף קונדיטורית המבטיחה עברה לסינגפוראחרי שירות מילואים אינטנסיבי, ובשיא ההצלחה שלה בארץ, מיכל גולדברגר קיבלה הצעה מעבר לים שאי אפשר לסרב לה • כעת, היא מדברת על הכל - החיבור עם השותף לשעבר, להיות ישראלית בארץ זרה ולמה ברור לה שבסוף היא תחזור לארץמיקה לופו וייס19.12.2024
בעקבות האוכל היהודי: פעילות מהנה בחנוכה לכל המשפחהFOODISH, אגף הקולינריה של 'אנו' - מוזיאון העם היהודי, מציג סיורי תוכן חדשים ומעוררי תיאבון, לכל המשפחה מיקה לופו וייס18.12.2024
ביקרנו בפרויקט ואדי עתיר והתאהבנו - עכשיו תורכםפרויקט של חקלאות מדברית בת-קיימא המשלבת ערכים, ידע וניסיון בדואי מסורתי עם טכנולוגיות חדשניות ומודרניות • סעו לביקור טעים ותתאהבו גם, מומלץ כבר בחנוכה הקרובמיקה לופו וייס12.12.2024