מלון פנדה בנווה אטי"ב. צילום: יח"צ

"נפעל כרגיל": המלון למרגלות החרמון שבו ישהו רה"מ נתניהו ורעייתו

הזוג יגיעו למלון "פנדה" ממחר עד לרביעי • בשיחה עם "ישראל היום" אמר המנכ"ל: "אנחנו משתפים פעולה באופן מלא עם כל הנדרש מצידנו" • על האפשרות שמפגינים ישכרו חדרים במקום כדי לעורר מהומה: "חדרים נסגרו לפני כמה חודשים, המלון מלא"

יעבור בשקט? ראש הממשלה בנימין נתניהו ורעייתו שרה ישהו החל ממחר (שני) עד לרביעי בחופשת פרטית במלון פנדה שבמושב נווה אטי"ב אשר במורדות החרמון. (צפו בסרטון בהמשך הכתבה)

יומיים ליד החרמון. בנימין ושרה נתניהו, צילום: חיים צח/לע"מ
מלון פנדה שבו ישהו בני הזוג נתניהו, צילום: אייל מרגולין - ג'יני

בשיחה עם "ישראל היום" אמר המנכ"ל עמי: "מדובר בחופשה פרטית של ראש ממשלה, שאת סידורי האבטחה דואגים לשכתו ומשרד הראש הממשלה. אנחנו משתפים פעולה באופן מלא עם כל הנדרש מצידנו. המלון יפעל כרגיל ולצד ראש הממשלה יהיו אורחים נוספים במלון, שסגרו את חופשתם מראש".

רק אתמול הגיעו מפגינים אל מול המלון שבו שהה השר לביטחון לאומי איתמר בן גביר בקפריסין.

על החשש ממפגינים, שיגיעו למלון ואף ישהו בו השיב: "החדרים נסגרו לפני כמה חודשים, המלון מלא. כבר כמה חודשים אין אפשרות לשכור חדר במלון. אין חשש כזה. אנחנו מארחים באהבה ובשמחה כל אחד גם אם זה ראש הממשלה וגם אם כל אחד אחר".

מדובר במלון חדש יחסית. המלון הפך פופולרי מאוד בשנה האחרונה בשל קרבתו לאזור החרמון ונופשים רבים הגיעו אליו כדי ליהנות מהשלג באזור.

מלון פנדה בנווה אטי"ב, צילום: יח"צ
נראה נוח, צילום: יח"צ
מגיעים גם בקיץ. היישוב נווה אטי"ב למרגלות החרמון, צילום: משה שי
חופשה קיצית בין העצים, צילום: אייל מרגולין - ג'יני

המלון נחשב אטרקטיבי גם בתקופת הקיץ, שכן ישנם כמה סוגי חדרים, כאשר בחלקם יש גם בריכות פרטיות.

מפגינים מול המלון בפאפוס שבו שהה איתמר בן גביר לחופשה

מי שפתח מסעדה במלון וסגר אותה כעבור כמה חודשים היה השף יונתן רושפלד. המסעדה זכתה לביקורות טובות, אך נסגרה כאמור מוקדם מהצפוי.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...