לפני כשנה החלו ענקיות ההפלגות MSC, רויאל קריביאן ונורוויג'ן לפעול בישראל. הן פעלו בעיקר בתקופת הקיץ, וכעת חברת MSC מכריזה על הפלגות חורף במחירים נמוכים באופן משמעותי מאלו שראינו בקיץ.
החל מחודש אוקטובר הקרוב, תפעיל MSC הפלגות ארוכות שיימשכו 11 לילות. ההפלגה תצא לאיטליה, יוון וקפריסין, המחירים יהיו נמוכים ביחס למחירי ההפלגות שראינו עד כה בישראל – החל מ-769 דולרים.
הפלגות החורף יתבצעו עם אניית MSC Sinfonia, שתפליג מנמל חיפה אל איטליה, יוון וקפריסין למשך 11 לילות – ובחזרה. במסגרת ההפלגה, האנייה תעגון ברומא, מסינה וגנואה באיטליה, כריתים, הרקליון ורודוס ביוון, וכן בלימסול שבקפריסין. חשוב לציין כי ההפלגה תעבור ביעדים שנחשבים לאטרקטיביים מאוד בקיץ וקצת פחות בחורף, והים עשוי להיות קצת פחות שקט בתקופה הזו של השנה.
"אנחנו מזהים ביקושים הולכים וגוברים לקרוזים מנמל חיפה. לאור הביקוש הרב, החלטנו להוציא הפלגות גם בעונת החורף הקרובה", מסביר איל אטיאס, מנכ"ל MSC Cruises ישראל. "אנו שמחים להציע לנוסעים הישראלים הפלגות חדשות ואטרקטיביות. הנוסעים מוזמנים לצאת לחופשה של 11 לילות ליעדים מגוונים בים התיכון שמתאפיין במזג אוויר נעים בתחילת החורף. הנופש על בסיס פנסיון מלא, עם מגוון של אפשרויות בידור ואטרקציות, מסעדות, ברים ועוד".
באנייה יש 13 קומות, ולמרות שהיא לא נחשבת מהאניות הגדולות ביותר, עדיין מדובר באנייה גדולה מאוד. בין סוגי החדרים יש אפשרויות לאירוח בחדרים עם מרפסות ונוף פנורמי לים הפתוח, חדרים פנימיים, חדרי חלון או סוויטות מרווחות.
באנייה יש ברים, טרקלינים, מסעדות ועוד. כמו כן, היא מצוידת בחדר כושר במגרשי ספורט, במתחמי ילדים ועוד.
מחירים ומבצע לדוגמה בחודש נובמבר: חדר לזוג עם עד 2 ילדים עד גיל 18 ב-1838 דולרים – והילדים ישלמו מסי נמל בלבד (200 דולרים לילד).