מטוס קל שהמריא מאיווה בדרכו למינסוטה התרסק הלילה (בין שישי לשבת) לתוך בית בשכונת מגורים בעיר ברוקלין פארק, פרבר של מיניאפוליס. השריפה שפרצה בעקבות ההתרסקות כילתה את המבנה כולו. על פי מפקד מכבי האש המקומי, איש מנוסעי המטוס לא שרד את ההתרסקות, אך לא דווח על נפגעים בקרב דיירי הבית.
PLANE CRASHES INTO A HOUSE IN MINNESOTA
No survivors from a small plane falling in a residential area of Brooklyn Park, officials report. Miraculously, no residents were injured by the accident. pic.twitter.com/iweNcqDWxX
— Sputnik (@SputnikInt) March 29, 2025
Submitted Ring video appears to show the plane diving into the residential Brooklyn Park neighborhood earlier this afternoon.
— MN CRIME (@MN_CRIME) March 29, 2025
See more photos and video: https://t.co/vC6T1bMnpM pic.twitter.com/RAnh26vFYU
מפקד מכבי האש מסר כי עם הגעת הצוותים למקום הבית כבר היה כולו אפוף בלהבות. סרטונים ברשתות החברתיות מתעדים את השריפה בזמן אמת, כאשר כוחות ההצלה מנסים להשתלט עליה.
המספר המדויק של הנוסעים במטוס טרם פורסם, אך רשות התעופה הפדרלית (FAA) אישרה כי לא נותרו ניצולים. המועצה הלאומית לבטיחות בתחבורה (NTSB) הודיעה כי תחקור את נסיבות ההתרסקות. החוקרים צפויים להגיע לזירה היום כדי לאסוף ממצאים ולהעביר את שברי המטוס לבחינה מעמיקה.
מושל מינסוטה טים וולץ עדכן כי הוא "בקשר עם גורמי השטח ועוקב מקרוב אחר ההתפתחויות". לדבריו, הוא "מודה לכוחות ההצלה שפעלו במהירות".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו