צילום: רויטרס // ורנר חוגג, הערב מול מיינץ

שלושער לורנר ב-0:5 של לייפציג

החלוץ החם בגרמניה השלים שלושער שני העונה מול מיינץ וקירב את קבוצתו לצ'מפיונס • אאוגסבורג השפילה 0:3 את שאלקה

המחזור ה-27 בבונדסליגה נמשך היום (ראשון) עם שלושה משחקים. ר.ב .לייפציג שראתה איך לברקוזן תופסת את מקומה במקום ה-3 בטבלה הביסה 0:5 את מיינץ. אאוגסבורג השפילה את שאלקה בחוץ 0:3 וברחה מהתחתית. 

מיינץ - ר.ב. לייפציג 5:0

אחרי שהביסה אותה 0:8 בסיבוב ה-1, לייפציג שוב השפילה את קבוצת התחתית, הפעם בחוץ. כבר בדקה ה-11 קונרד ליימר פרץ באגף ימין, עבר את השומר שלו, מסר לרוחב וטימו ורנר כבש את ה-0:1. בדקה ה-23 מרסל סביצר הגביה מימין ויוסוף פאולסן נגח מקרוב פנימה את השני.

בדקה ה-36 היוצרות התהפכו כאשר פאולסן בישל לסביצר את השלישי. בדקה ה-48 קווין קאמפל פרץ משמאל והעביר מסירת רוחב לוורנר שהשלים צמד לאחר שכבש מקרוב את ה-0:4. ורנר השלים את השלושער בדקה ה-75 אחרי בישול נוסף של פאולסן בדרך ל-0:5. 

שחקני אאוגסבורג חוגגים, היום בפלטינס ארנה // צילום: רויטרס 

שאלקה - אאוגסבורג 3:0

שבוע לאחר התבוסה הקשה לדורטמונד בדרבי (4:0), שאלקה 04 הגיעה היום (ראשון) למשחק בית מול אאוגסבורג וקיוותה להשיג ניצחון ראשון לאחר 8 משחקים. לצערה, האורחת שעמדה מולה רצתה לברוח מהתחתית ונראתה הרבה יותר נחושה כדי לקחת את הנקודות.

כבר בדקה ה-6 אדוארד לובן סובב כדור חופשי נפלא אל הרשת של שאלקה ונתן ביטחון גדול לחבריו להמשך. על השער השני חתום נואה-ג'ואל סרנזן-באזי הניגרי המוכשר שעם מהלך אישי הכפיל את התוצאה בדקה ה-76. בתוספת הזמן סרחיו קורדובה חטף כדור ללבנט מרג'אן והשלים 0:3 נהדר לקבוצה של הייקו הרליך. 

שחקני שאלקה מיואשים, הערב בפלטינס ארנה // צילום: רויטרס

במשחק נוסף: קלן - פורטונה דיסלדורף 2:2

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...