באיירן מינכן השלימה אתמול דאבל שני ברציפות, אחרי שגברה בקלות בגמר הגביע הגרמני 2:4 על באייר לברקוזן.
בקבוצה מרוצים מאוד מהיכולת הגבוהה שהפגינו השחקנים עם החזרה מפגרת הקורונה. הנתונים מדברים בעד עצמם – אלופת גרמניה ניצחה את כל המשחקים מאז השיבה למגרשים.
מבחינת המאמן האנס דיטר פליק, שהחליף באמצע העונה את ניקו קובאץ' על הקווים, ההמשכיות היא הדבר החשוב ביותר. לצד זה, הוא מעוניין כמובן לחזק את הקבוצה, כשכולם מחכים לחתימה הרשמית של לירוי סאנה, שאמור להגיע ממנצ'סטר סיטי.
עד אז יפעל פליק מול שני שחקנים מרכזיים שעשויים לעזוב. הראשון הוא טיאגו אלקרנטה, שלאחרונה מתפרסמות יותר ויותר ידיעות על מעברו הצפוי של הקשר בן ה-29 לאלופת אנגליה ליברפול. "הוא מחפש אתגר חדש", אמר עליו המאמן, שמקווה להשאירו.
השחקן השני הוא דויד אלאבה, שעבר העונה הסבה מעמדת המגן לעמדת הבלם, ומבוקש גם הוא בפרמייר ליג. ליתר דיוק מדובר במנצ'סטר סיטי, המחפשת להתחזק באופן תמידי. עתידה במפעלים האירופיים (ספגה השעיה לשנתיים וממתינה לתוצאות הערעור) יהווה משקל רב בהחלטה של אלאבה היכן ישחק בעונה הבאה.
דיווח: באיירן מינכן כבר סימנה את השוער שידחוק את דניאל פרץ החוצה
פוצץ המו"מ בין באיירן מינכן לכוכבה, שבעה מועדוני פאר נלחמים על שירותיו
פרסומת | המירוץ לאולימפיאדה: מהמיונים להישגים
"הפנים של הפרויקט החדש": מנצ'סטר סיטי מתרגשת מהגעתו של ילד הפלא הארגנטינאי
דני אבדיה, מנור סולומון וקרבות צמרת בספרד ואיטליה: שידורי הספורט המרכזיים לסוף השבוע