קיליאן אמבפה. זה מתקרב | צילום: AFP

"פ.ס.ז' קיבלה את הצעת ריאל מדריד על אמבפה, ההכרזה היום"

בספרד מדווחים שהעברת הענק במסגרתה הצרפתי יגיע לבלאנקוס תמורת 170 מיליון יורו - עשויה להיות מוכרזת רשמית כבר בשישי

פ.ס.ז' ביצעה הקיץ מהלך ענק כשהחתימה את לאו מסי, אבל נראה שכוכב אחר יעזוב אותה מוקדם ממה שחשבו. על פי הדיווחים בספרד העסקה בין ריאל מדריד לפריז סן ז'רמן על העברתו של קיליאן אמבפה נסגרה ועשויה להיות מוכרזת היום (שישי) באופן רשמי.

עוד דווח כי הבלאנקוס שידרגו את הצעתם לסכום של 170 מיליון יורו פלוס 10 מיליון במענקים, ולפי "מארקה", פ.ס.ז' החליטה לקבל את ההצעה והצרפתי בן ה-22 יעשה את הדרך למדריד, וילבש לבן עוד הקיץ.

ייתכן וההכרזה הרשמית תיערך כבר מחר, ואמבפה יגיע לבירת ספרד לפני המשחק של נבחרת צרפת מול בוסניה ביום רביעי.

כזכור, אמבפה סירב כמה פעמים להצעות של פ.ס.ז' לחדש את חוזהו שמסתיים בקיץ 2022. בפריז הבינו כי לא נותרה להם ברירה אלא לנסות למכור את השחקן הצעיר לפני שיהפוך לשחקן חופשי ויוכל לחתום ללא תמורה בכל קבוצה שבה ייבחר. אמבפה הביע לא פעם את רצונו לשחק בריאל מדריד, והמעבר יהיה בשבילו מעין הגשמת חלום.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

אתמול התראיין המנהל המקצועי של פ.ס.ז', לאונרדו, והסביר את המצב: "אנחנו לא נשמור על אף אחד בכוח. אם מישהו רוצה ללכת, זה יקרה בתנאים שלנו. ברור לכולם שאמבפה רוצה לעזוב. המטרה שלנו הייתה להשאיר אותו. הגשנו לו הצעה לפני חודשיים, אבל בריאל מדריד מתעקשים לקחת את השחקן שלנו".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...