Loading...

מתחם האוהדים במינכן לובש חג לקראת משחק הפתיחה של היורו / דניאל לוי

טירוף: צפו באלפי אוהדי גרמניה וסקוטלנד ב-Fan zone במינכן לפני משחק הפתיחה של היורו

המוני מקומיים הגיעו לפארק האולימפי בעיר כדי לצפות במשותף במשחק הפתיחה של היורו • מיליוני יורו הושקעו במתחם, אבל התורים הגדולים ביותר בכלל נמצאים מול דוכני הבירה • שליח "ישראל היום" מדווח בגרמניה

נבחרות גרמניה וסקוטלנד ייפתחו בעוד מספר שעות את המהדורה ה-17 של אליפות אירופה באליאנץ ארנה במינכן.

לכל חובבי הכדורגל שלא השיגו כרטיסים למשחק מתקיים פסטיבל אוהדים גדול עם צפייה משותפת בפארק האולימפי, בסמוך לאצטדיון הישן של באיירן מינכן וליד הכפר האולימפי שהישראלים זוכרים לרעה בגלל הטבח הנוראי במשחקים האולימפיים ב-1972. אלפי אוהדים מקומיים וסקוטים ממלאים כבר את הפארק בתמונות מרגשות לאחר שביורו הקודם לא מעט מהם נאלצו להישאר בבית בגלל מגיפת הקורונה.

מלבד לא מעט דוכני אוכל, בירות, יש גם פעילויות אחרות שמתקיימות בפארק כשהכניסה לפה כמובן חופשית. המוטו של ה-Fan zone המקומי הוא "מינכן חוגגת את אירופה" כשלפי אופ"א, כאן פועם "לב קדחת הכדורגל".

האוהדים הסקוטים מוכנים,
ילד סקוטי במתחם האוהדים, צילום: דניאל לוי

כל 51 משחקי אליפות אירופה יוצגו בשידור חי על מסך בגודל 21 מ"ר. כמו כן יתקיימו פעילויות נוספות באזור כולל הופעות של להקות רבות מכל הז'אנרים - מהמיינסטרים ועד האלטרנטיבי, קורסי בריאות כמו יוגה, כושר, קורסי ילדים ועוד פעילויות כדורגל על ​​מגרש קטן, סדנאות, הצגות תיאטרון, סטנדאפ וקולנוע באוויר הפתוח, עמדות סוני פלייסטיישן ושידור פודקאסטים בלייב.

לפי המקומיים, ב-Fan zone במינכן הושקעו עשרות מיליוני אירו, כשכמובן אפשר לראות פה גם אבטחה גדולה עם לא מעט שוטרים, סדרנים ומתנדבים שאחראים שהכל יעבור בשלום. 

מתנפחים במתחם האוהדים, צילום: דניאל לוי
המסך הגדול ב-Fan Zone, צילום: דניאל לוי
האוהדים הסקוטים מוכנים באצטדיון האולימפי, צילום: דניאל לוי
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
התור לדוכן הבירה. תעמדו דקות ארוכות בשביל קצת אלכוהול, צילום: דניאל לוי
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...