איבן האיום: מנצ'סטר סיטי הפסידה 2:1 לברנטפורד בדקה ה-98

האלופה הייתה יכולה לעלות זמנית למקום הראשון, אבל בעטה בדלי דווקא בבית • טוני כבש ראשון (16) והשלים צמד דרמטי עמוק בתוך תוספת הזמן, פיל פודן איזן (45) • ארסנל תברח?

איבן טוני. תפס את סיטי עם המכנסיים למטה, צילום: גטי אימג'ס

בעטה בדלי. מנצ'סטר סיטי אירחה היום (שבת) את ברנטפורד ממרכז הטבלה למשחק שהיה אמור להיות בכיס שלה, אבל הפסידה 2:1 בדקה ה-98 (!) בצורה הכי דרמטית שיכולה להיות.

הקבוצה של פפ, שנמצאת במרוץ מתמשך עם ארסנל הנהדרת, ידעה ששלוש נקודות יכולות להחזיר אותה באופן זמני לפסגה, עד למשחק של התותחנים. כעת, ניצחון של האחרונה יכול להגדיל את הפער לחמש נקודות.

איבן טוני העלה את האורחת ליתרון מפתיע בדקה ה-16 ועל סף הירידה למחצית פיל פודן איזן ל-1:1, אבל שום דבר לא הכין אותנו למה שיקרה בתוספת הזמן. 

השופט הוסיף לא פחות מעשר דקות לזמן החוקי, סיטי לחצה לחצה והפקירה את ההגנה, אז טוני אמר תודה רבה, השלים צמד וכבש את שער הניצחון שבלי שום ספק ייכנס לדפי ההיסטוריה של הדבורים.

גונדואן תופס את הראש, צילום: גטי אימג'ס
הולאנד על הדשא. משחק מאכזב של החלוץ, צילום: AFP
גווראדיולה לא מאמין,
מנצ'סטר סיטי. הפסד מפתיע, צילום: גטי אימג'ס
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טוני. הצמד הגדול בקריירה שלו?, צילום: גטי אימג'ס
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר