רפאל נדאל. מזיע באימונים | צילום: אי.אף.פי

רפאל נדאל רוצה את ה-23: "אני מתכוון לשחק בווימבלדון"

השור ממיורקה סיים את הרולאן גארוס עם הגרנד סלאם ה-22 בקריירה, אבל גם על קביים • "הטיפולים והאימונים מילאו אותי תקווה", אמר הספרדי והבהיר: "אטוס להשתתף גם באליפות ארה"ב הפתוחה"

הרבה מאוד רומנטיקה היתה בזכייה ה-14 של רפאל נדאל ברולאן גארוס. היה זה גם הגרנד סלאם ה-22 בו ניצח, כשלצידו סימני שאלה רבים לגבי עתידו של השור ממיורקה.

הספרדי בן ה-36 סיים את הזכייה בצרפת על קביים, כשאינו מסוגל לדרוך על אחת מכף רגליו בשל מחלה בה הוא נאבק כבר שנים. לצד השמחה בגמר, היה חשש שהיה זה משחקו האחרון בקריירה.

והנה היום (שישי), נדאל הפתיע את כולם ואמר לתקשורת הספרדית: "הטיפולים והאימונים מילאו אותי תקווה. אטוס ללונדון ביום שני. לא הייתי טס אם לא הייתי חושב שאשחק בווימבלדון. אשתתף במשחק ראווה, אתאמן ואראה אם זה אפשרי".

הספרדי, שמכוון לזכייה 23 במייג'ור, הודה שזה לא יהיה קל, כי מיעט בשלוש השנים האחרונות לשחק על דשא, אבל הוא גם חושב קדימה יותר מאשר הטורניר באנגליה.

"המטרה שלי לשחק בווימבלדון, לנוח ואז לטוס לאליפות ארה"ב הפתוחה", הוא הבהיר לכל מי שמחכה להודעת פרישה.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

לצד זה גילה נדאל, שבת זוגו עומדת ללדת את בנם הבכור, ועל כך אמר: "אני לא יודע אם האבהות תשנה את חיי, אבל היא בטח תשנה את הקריירה שלי".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...