מוליץ' וקאיו חוגגים. אופטימיות זהירה // צילום: דני מרון // מוליץ' וקאיו חוגגים. אופטימיות זהירה

"הליגה הרבה יותר חשובה מהגביע"

בהפועל ת"א לא מסתנוורים מהניצחון על קטמון ורוצים לראות המשכיות בליגת העל • ואלסקיס קיבל הצעה מקבוצה אחרת, אך אמור להצטרף • שמו של לנרי קהינדה עלה כמועמד

האם הפועל ת"א שמה את המשבר מאחוריה ויצאה לדרך חדשה? רק הזמן יגיד או אם תרצו המשחקים הקרובים, אבל במועדון מקווים כי השחקנים יצברו ביטחון מההעפלה לשלב הבא בגביע והבהירו: "הליגה הרבה יותר חשוב לנו". 

 

במועדון שיבחו את החלוץ פייסל מוליץ' על ההופעה שלו והשער שכבש נגד קטמון. השחקן עצמו הבהיר כי בכוונתו להישאר בקבוצה, למרות שהיה מאוכזב בתקופה האחרונה מכך שלא שיחק. 

 

ללא קשר למחמאות, בהפועל מקווים להחתים במהירה חלוץ, וכפי שפורסם אתמול כאן במדור, האדומים הגיעו לסיכום מול נריוס ואלסקיס, חלוצה לשעבר של בני יהודה, שמחזיק כעת בהצעה מקבוצה אחרת, אך אמור להגיע ארצה, לחתום ולהצטרף רשמית לאדומים.  

 

עם זאת, יש גורמים בהפועל שהיו מעדיפים לראות חלוץ אחר מגיע לקבוצה. השם שהוזכר בקרב הבעלים הוא לנרי קהינדה, חלוצה של אנקרגוצ'ו הטורקית, אשר בעבר היה שייך למכבי ת"א, וממנה הושאל להפועל עפולה ולהפועל עכו. 

 

הקשר ניר לקס התייחס לניצחון על קטמון ואמר: "כיף גדול להרגיש טעם של ניצחון אחרי תקופה ארוכה ואנחנו מקווים שזה יוציא אותנו לדרך חדשה. אני מקווה שהניצחון הזה ירים אותנו. בסופו של דבר זה גביע, הכי חשוב זה לעבור ובמטרה הזאת עמדנו".

 

לקס סיכם: "המקום האחרון לא מתאים למועדון כמו הפועל ת"א. אנחנו מאמינים בעצמנו ומשוכנעים שנצא מהמצב הזה. אני לא יודע בדיוק לשים את האצבע על הבעיה, המצב הזה מפתיע אותי כי יש לנו סגל טוב, מאמן טוב וחדר הלבשה מצויין. במקומות אחרים, במצב הזה, חדר הלבשה כבר היה מתפרק".

 

עוד אמר הקשר: "המקום האחרון הוא עובדה. ברור שאנחנו מועמדים לירידה, אבל הליגה עוד ארוכה ואנחנו מקווים לצאת לדרך חדשה כבר ברביעי. אנחנו מנסים להתנתק מהרעשים מסביב, אנחנו מודעים למצב, זה מחלחל, אבל אנחנו באמת מאמינים שנצא מזה".

 

מחרתיים תתארח הפועל ת"א אצל הפועל חיפה, הקבוצה היחידה אותה ניצחו האדומים התל אביבים בליגה ב-14 מחזורים.

 

 

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...