אבוקסיס. מה שמתאים מול לברקוזן, לא מתאים מול אשדוד // צילום: לירון מולדובן // אבוקסיס. מה שמתאים מול לברקוזן, לא מתאים מול אשדוד

ב"ש: "שחקנים צריכים להרים את עצמם"

לחץ גדול בנגב אחרי משחק ליגה חמישי ברציפות ללא ניצחון • ביקורת על מערך שלושת הבלמים של המאמן יוסי אבוקסיס • דאגה מהתלות ההתקפית בז'וסואה

ההפסד אמש למ.ס אשדוד (2:0) העלה את מפלס הדאגה בהפועל ב"ש. הקבוצה של יוסי אבוקסיס לא ניצחה מאז מחזור פתיחת העונה וגם המאמן זוכה לביקורת.

"לא ברור מדוע הקבוצה משחקת עם שלושה בלמים גם במשחקי ליגה מול יריבות שאינן חזקות מאיתנו", תהו במועדון והוסיפו: "אשדוד או סכנין, עם כל הכבוד להן, קבוצות טובות, אבל הן לא ניס, לברקוזן או סלביה פראג. מה שמתאים לאירופה לא בהכרח מתאים לליגה".

בב"ש מודאגים מהתלות במיגל ויטור, שנעדר מההפסד אמש עקב פציעה. יחד עם זאת, אבוקסיס שטף את שחקניו על "כל משחק ההגנה הקבוצתי" ולאו דווקא על מרכז ההגנה עצמו.

לצד הדברים הללו, במועדון יחפשו בלם בחודש ינואר, אך עד אז יצטרכו להסתדר עם הקיים. מעבר לכך, בב"ש שוב גילו שכאשר הקשר הפורטוגלי ז'וסואה אינו במיטבו, אין לקבוצה פתרון לכך. "שחקנים צריכים להרים את עצמם כדי שלא נהיה תלויים בשחקן אחד. כדורגל הוא לא ספורט יחיד כמו טניס" הבהירו במועדון.

לאבוקסיס ושחקניו אין הרבה זמן להוריד את הראש. כבר ביום חמישי מחכה להם לברקוזן הגרמנית בשלב הבתים של הליגה האירופית. מחר יעברו השחקנים בדיקת קורונה לקראת היציאה לגרמניה.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...