צילום: דני מרון // אבוקסיס. "אוהב את בני יהודה"

יוסי אבוקסיס: "סיימנו את הסיבוב בטעם טוב"

מאמן הפועל ב"ש לאחר ה-0:2 על בני יהודה: "ציפיתי ליותר, אבל שלב הבתים באירופה השפיע, שיחקנו 26 משחקים העונה" • ז'וסואה הצהיר: "רוצה להישאר, זה לא תלוי רק בי"

הפועל ב"ש התגברה במהירות על ההפסד הדרמטי למכבי פ"ת במחזור הקודם, והערב (ראשון) גברה 0:2 על בני יהודה בבלומפילד. המאמן יוסי אבוקסיס דיבר בסיום המשחק על הניצחון מול האקסית.

"בסך הכל בני יהודה זו קבוצה שאני אוהב" סיכם המאמן, "אז לקחתי את מתיאה ליואיץ’ והרגעתי אותו, לא רציתי שיהיה עימות עם ז’וסואה. אני חושב שבהפסד 2:1 למכבי פתח תקווה שיחקנו הרבה יותר טוב מהפעם, אבל בכדורגל זה הספורט היחיד אולי שאתה יכול להיות יותר טוב ולהפסיד או פחות טוב ולנצח”.

אבוקסיס סיכם את הסיבוב הראשון: "אני חושב שחסרות לנו כמה נקודות, ציפיתי ליותר, אבל גם לא ציפיתי שנהיה בשלב הבתים של הליגה האירופית, אז זה השפיע. אף אחד לא חלם שנגיע לשם ושילמנו מחיר על זה. אבל עכשיו נתחיל להתאמן כמו שצריך, אני גם אמרתי שכשנעבור למשחק בשבוע נהיה יותר רעננים ונוכל לעשות יותר אימונים. סיימנו את המשחק ה-26 שלנו העונה עם אני לא טועה וזה הזוי, אנחנו רק עושים אימוני שחרור וכל היום יש טיפולים כך שאין אימונים כמעט. סיימנו בטעם טוב את הסיבוב ונקווה שנפתח את הסיבוב השני טוב יותר”.

ז'וסואה. "רוצה להישאר, לא תלוי רק בי" // צילום: דני מרון
ז'וסואה. "רוצה להישאר, לא תלוי רק בי" // צילום: דני מרון

ז'וסואה, שכבש את השער השני במשחק סיכם גם הוא: "אני עושה את העבודה שלי וניסיתי להיכנס לראש של שחקן בני יהודה ושחקנים אחרים, זה עבד כי ראינו שהוא החטיא. היה קשה לשחק נגד בני יהודה, ראינו את הווידאו שלהם וידענו שהם קבוצה טובה, אבל ידענו שאם נשחק בשיטה שלנו נוכל לנצח אותם ואני שמח שהצלחנו”.

הפורטוגלי התייחס לעתידו בקבוצה: “אף אחד עדיין לא דיבר איתי, אבל האנשים בב”ש יודעים שאני רוצה להישאר, אם שואלים אותי כרגע כן, אני רוצה להישאר, אני שמח פה, אבל דברים משתנים וצריך גם לדבר עם הסוכן שלי, זה לא תלוי רק בי. זה לא פשוט, אני שמח מאוד בבאר שבע, עם האנשים, הצוות, האוהדים וחבריי לקבוצה”.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...