צילום: עמי שומן // אלכסנדר פשיץ'. יחגגו גם הערב מול הכתומים?

"חייבים לנצח, אחרת חבל על הזמן"

הפער בפסגה יכול להצטמצם הערב (20:45) לשש נקודות, אם מכבי ת"א של ואן לוון תנצח את בני יהודה • עדן קארצב צפוי להחליף את דן גלזר הפצוע

בזכות שלושת הניצחונות האחרונים שהשיגה מכבי ת"א והמעידה של מכבי חיפה נגד הפועל ב"ש, הפער בפסגה יכול להצטמצם הערב (חמישי, 20:45) לשש נקודות, אם הקבוצה של פטריק ואן לוון תנצח את בני יהודה.

הסיטואציה של הקבוצה הרודפת לא ממש מוכרת לצהובים אחרי השנתיים שבהן שלטו בליגה ביד רמה. לאלופה אין אסטרטגיה מיוחדת והיא בעיקר מעדיפה להתעסק כמה שפחות בתוצאות של מוליכת הטבלה, בין שהן לטובתה או לא. "כל משחק אנחנו צריכים לעשות את העבודה שלנו אחרת חבל על הזמן", אומרים במכבי.

החלוץ אלכסנדר פשיץ', שנמצא  בכושר נהדר, חידד בנושא: "אין לנו יותר את האופציה שלא לנצח ולא לקחת נקודות. מעכשיו כל משחק עבורנו הוא משחק גדול. אנחנו צריכים לנצח את בני יהודה כדי להתקרב למכבי חיפה".

עדן קארצב חוגג מול מכבי פ"ת // צילום: אלן שיבר
עדן קארצב חוגג מול מכבי פ"ת // צילום: אלן שיבר

ההרכב, הקשר דן גלזר, שנפצע במשחק האחרון  בשרירי הבטן, יחמיץ את ההתמודדות ומי שצפוי להחליף אותו בהרכב הוא עדן קארצב, שכבש את שער הניצחון מול מכבי  פ"ת. הקפטן שרן ייני, שעדיין יושב שבעה על מות אביו, כמובן ימשיך להיעדר. שחר פיבן שהציג יכולת טובה במשחק הקודם אמור להמשיך בהרכב.

אצל היריבה, שלא השיגה ניצחון בששת המשחקים האחרונים, נראה כי המאמן תמיר בן עמי ישחק פעם נוספת עם חמישה שחקנים בהגנה. מתיאה ליואיץ' המורחק ייעדר ואת מקומו בהרכב יתפוס סתיו פיניש. הפצועים דן  מורי, אליסון דוס סנטוס, עמית זנטי, ניב זריהן ואמיר חלאיילה יחמיצו את המשחק. "ברור שמכבי ת"א אחת היריבות היותר חזקות, שנמצאת בכושר טוב, אבל ביום נתון אפשר לנצח כל קבוצה", אמר בן עמי, "מי שמגיע למשחק כדורגל ללא אמונה שאפשר לנצח  שיחליף מקצוע".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...