שחקני ק"ש חוגגים עם זיקרי. צילום: אודי ציטיאט

שי ברדה ניצח את סלובודאן דראפיץ', ק"ש עלתה לפחות זמנית מעל הקו האדום

נועלת הטבלה הצליחה לזכות בשלוש נקודות בזכות זיקרי המחליף (75) לאחר שסטיבנס כבש ראשון (11) וסוטיריו איזן (22) זמנית • הפועל ירושלים גברה על 0:2 טבריה • 0:0 בין אשדוד למכבי פ"ת

סלובודאן דראפיץ' ושי ברדה אימנו יחד מספר שנים בבית"ר ירושלים ומכבי נתניה עד שהחליטו להפריד כוחות וללכת כל אחד לדרכו. הערב (שבת) הם נפגשו באצטדיון שלמה ביטוח בפתח תקווה כאשר קריית שמונה אירחה את בני סכנין.

קריית שמונה צברה עד היום חמישה הפסדים (הכי הרבה, יחד עם מכבי נתניה) ורק ארבעה שערי זכות (הכי מעט, יחד עם עירוני טבריה), כשבארבעת המחזורים האחרונים כבשה שער בודד והשיגה נקודה אחת. סכנין מצידה רשמה ניצחון בודד בחמשת המחזורים שחלפו, ועדיין לא הבקיעה שער חוץ העונה, כך שהרבה ציפיות לא היו מהמשחק הזה עבור חובבי הכדורגל הישראלי.

בפועל קיבלנו בסופו של דבר משחק טוב שבסיומו ק"ש עלתה זמנית מעל הקו האדום בזכות 1:2. בדקה ה-11 היא עלתה ל-0:1 לאחר שסטיבנס מצא את כהן שסחט הדיפה לא טובה מאבו ניל, אותו סטיבנס מצא את הריבאונד כדי ובעט מקרוב פנימה.

11 דקות לאחר מכן סכנין השוותה ל-1:1. קוג'ו הגביה כדור קרן, הגנת קרית שמונה לא הצליחה להסתדר איתו וסוטיריו דחק מקרוב פנימה. המארחת טענה שהבלם הקפריסאי נגע בידו, אך בדיקת VAR אישרה את השער. בדקה ה-75 הגיע שער הניצחון 1:של ק"ש. רועי זיקרי נעצר בפעם הראשונה אצל אבו ניל, הגנת סכנין לא הצליחה להרחיק גם את הבעיטה של טויטו ובניסיון השני שלו, החלוץ המחליף בעט לרשת העליונה.

שחקני ירושלים חוגגים מול טבריה, צילום: ברני ארדוב

עוד הערב: הפועל ירושלים גברה 0:2 על עירוני טבריה משערים של איבה רנסום וסדריק דון, כאשר סטניסלב בילינקי החמיץ פנדל למארחת בדקה ה-89.

מ.ס אשדוד ומכבי פ"ת נפרדו ב-0:0, למרות שהמארחת הייתה ב-10 שחקנים כבר מהדקה ה-14 לאחר שתום בן זקן הורחק.

מאבק אווירי, הערב באשדוד, צילום: לירון מולדובן

 

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...