אירועי טדי ממשיכים להכות גלים. בית משפט השלום בירושלים אישר להאריך בשלושה ימים את מעצרם של ארבעה מאוהדי בית''ר ירושלים אשר נעצרו לאחר המשחק בבירה אתמול (שבת). שניים מהם, חשודים בכך שהיכו אוהד הפועל תל אביב ולאחר מכן ברחו מקצין המשטרה כאשר אחד מהם אף דחף אותו בשעת המעשה.
בנוסף לאלו, נעצרו על ידי המשטרה שני חשודים נוספים - אחד בגין תקיפת שוטרים וחשוד אחר בגין יידוי אבנים וגרימת נזק לניידת. מהמשטרה נמסר: "בעקבות תיעוד מספר מקרי אלימות נוספים שהועלו ברשתות, פועלת המשטרה גם כעת לאתר מעורבים במקרי אלימות אלו במטרה למצות את הדין עמם".
''אלימות במגרשי הכדורגל דורשת התייחסות רצינית הן של המשטרה והן של בית המשפט'' כך סיכם בדבריו השופט העוסק בנושא, ושלח את המשטרה להמשך חקירה במטרה למצות את התהליכים עם החשודים.
בנוסף, תובע ההתאחדות עו''ד ניר רשף החליט להעמיד את הקבוצה לדין בגין התפרעות האוהדים ושלל האירועים שאירעו בסביבת טדי וביניהם קריאות גזעניות, זריקת חפצים והניסיון להגיע לחדרי ההלבשה של השחקנים. במועדון לא מתרגשים מהדיון שיתקיים מחר ומסרו כי ''אנחנו עוד לומדים את המקרים ונגיב להכל בבית הדין''.
במקביל, תוצאת המשחק משפיעה גם על סדר היום של השחקנים והצוות המקצועי. מאמן הקבוצה יוסי אבוקסיס אסף את שחקניו לאסיפה ארוכה בה נתן דגשים על כל שחקן ושחקן ששותף להפסד.
''מדובר באירוע חריג לעומת האספות שיוסי עושה בדרך כלל'', מסר גורם במועדון. דובר שם על נאיביות ובעיקר על כך שתוכנית המשחק השתבשה לאחר השער הראשון שספגו. בהמשך החליט אבוקסיס לבטל את יום החופש שתוכנן למחר.
במועדון יודעים שחובת ההוכחה היא עליהם כאשר במשחק הקרוב יתארחו למפגש תחתית מול הפועל פ''ת שנמצאת 2 נקודות מעליהם, ובאופק כבר נמצא מוקש נוסף בדמות הדרבי הירושלמי שיערך בעוד שני מחזורים.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו