אוהדת הפועל באר שבע ששברה את היד במהלך משחק. צילום: פרטי

"רמסו לי את הילדה, קפאתי": האירוע הקשה של אוהדת הפועל באר שבע בת ה-12

אופיר ממן שברה את ידה במהלך מעצר האוהד באצטדיון טוטו-טרנר במשחק מול הפועל ירושלים • אימה, מיה מלפוף, ל"ישראל היום": "עברנו לילה קשה, בחור צעיר מארגון האוהדים משך אותה מהבטון והזיז אותה הצידה, אחרת זה היה נגמר הרבה יותר גרוע"

משטרת ב"ש קיבלה אתמול (שבת) החלטה להיכנס ליציע הדרומי במהלך מחצית המשחק בין הפועל ב"ש להפועל ירושלים על מנת לעצור אוהד בחשד שהדליק אבוקה בתחילת המשחק. האוהד נעצר, אך המהומה שהייתה ביציע, הובילה לכך שאופיר ממן בת ה-12, נרמסה וכתוצאה מכך שברה את ידה.

אימה, מיה מלפוף, שהייתה עימה ביציע במהלך המשחק, סיפרה ל"ישראל היום" על האירוע, אחרי לילה ללא שינה. "האמת שעברנו לילה קשה, הרבה מחשבות ודאגות" היא החלה לגולל את המקרה מהסוף, ואז חזרה לרגעים במחצית המשחק: "10 דקות לפני המחצית, התקבצו כל השוטרים, ידעתי שהולך לקרות משהו. מי שביציע הדרומי הבין שהולך לקרות משהו. השוטרים נכנסו פנימה כדי למצוא מישהו, לא יודעת מי והאוהדים לא נתנו להם לעלות למעלה".

אוהדת הפועל באר שבע ששברה את היד במהלך משחק, צילום: פרטי
אוהדת הפועל באר שבע ששברה את היד במהלך משחק, צילום: פרטי

עוד סיפרה מלפוף: "אני יושבת בשורה השישית והם עברו מעליי בבטון והצליחו לשלוף איזה ילד ואז חזרו מאחורינו לכיוון מטה. היו אוהדים שהתחילו לדחוף ושוטרים הפעילו כוח. עוד לא ראיתי מי נפל על הילדה שלי ואני עדיין בשוק, בהלם ממה שקרה. פתאום אני שמה לב שהילדה לא שם, רמסו לי את הילדה.

"האחיינית שלי ניסתה להרים אותה ולא הצליחה. בתור אמא, הזדעזעתי, קפאתי וכמעט התעלפתי. ראיתי בחור צעיר מארגון האוהדים שולף אותה, משך אותה מהבטון והזיז אותה הצידה, אחרת זה היה נגמר הרבה יותר גרוע. כל היום אני שולחת לו הודעות תודה כי אם לא, לך תדע. לא רוצה לחשוב מה היה קורה. אני בחרדה. יש מצלמות ואני אבקש את התיעוד של המצלמות לכל מה שהיה".

לסיכום, תיארה האם את המצב כרגע, אחרי האירוע האלים שחוותה ביתה: "הילדה במיטה, שוכבת ומגובסת ביד. היא קצת בטראומה. היא אומרת לי 'אמא אנחנו נחזור?'. אמרתי שנירגע, יש סמי עופר ואנחנו לא נוסעים, אז פגרה, ננשום עמוק ממה שהיה ונראה מה יהיה. מה שהיא תרצה".

דובר מרחב הנגב של משטרת ישראל מסר: "בכל הנוגע לפרסום תמונה של אוהדת שנפגעה במשחק הכדורגל, לאחר בירור עם המשפחה וגורמי השיטור, הפגיעה היא כתוצאה מקבוצת אוהדים שיצאה אחרי השוטרים לאחר שביצעו את מעצרו של האוהד בחשד שהדליק את האבוקה ביציע האוהדים".

בנוסף, שניים מהעצורים שנעצרו אתמול במהלך המשחק, שוחררו בתנאים קשים לאחר שבית המשפט קבע כי יש מסוכנות במעשיהם והם הורחקו ליותר מחצי שנה מהמגרשים.

גורמים במשטרה מסרו כי "מבדיקה ראשונית שלהם וגם על פי עדות אחת מבנות המשפחה, האוהדת נפצעה כתוצאה מאוהדים שהיו במקום ולא נפגעה משוטרים שעלו ליציע". 

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

זיקוקים ואבוקות נזרקים לתוך אצטדיון סמי עופר %2F%2F סעיף 27 א'

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...