הבוקר הודיע תובע ההתאחדות עורך הדין ניר רשף הגיש הבוקר (ראשון) ערעור לבית הדין הגבוה של ההתאחדות בנוגע להחלטת בית הדין שלא להוריד נקודות ממאזנה של מכבי חיפה בעקבות התפרעות אוהדיה בהלך משחק "אלוף האלופים" נגד בית"ר ירושלים.
בכתב הערעור נכתב ש-"בית הדין שגה במיוחד בנימוקים העובדתיים והמשמעתיים". רשף דורש להוריד לירוקים שתי נקודות בפועל ממאזנה של מכבי חיפה בעקבות עונש על תנאי שתלוי כנגד הקבוצה עוד מהעונה הקודמת
בתוך כך, מגן מכבי חיפה, דניאל סונדגרן, האריך את חוזהו במועדון עד קיץ 2025. רגע לאחר שקיבל את ההודעה על אזרוחו, השבדי בן ה-32 זכה לשדרוג בשכרו ויקבל כ-350 אלף יורו נטו בתקופת ההסכם החדש. הבא בתור לחתום על חוזה חדש הוא עלי מוחמד, שיזכה אף הוא לשדרוג בשכרו ויחתום עד 2026, בדומה לבלם הסנגלי עבדלואי סק, שחתם בסוף השבוע על הסכם דומה. בכך, תסיים האלופה את העבודה בכל הקשור להארכת החוזים לשחקנים הקיימים.
הסוגייה היחידה שנותרה פתוחה, היא של החלוץ הצעיר ענאן חלאילי, שמחזיק בסעיף יציאה של מיליון יורו. בחיפה פועלים מול השחקן ואביו מג'די, כדי לשנות את הסעיף ולהעלות אותו לאיזור ה-3 מיליון יורו. נציגיו של חלאילי אינם נלהבים מהרעיון, כאשר אחד הרעיונות שעלו, הוא הגדלה של סעיף השחרור בתמורה לכך שהשחקן יקבל אחוז מסוים מדמי ההעברה העתידיים. בכל הקשור לשכרו של הקשר בן ה-18, לא יהיו שינויים יוצאי דופן בכל מקרה.
היום (ראשון) תמריא חיפה לשוויץ לקראת המשחק מול יאנג בויז ביום שלישי, במסגרת גומלין שלב הפלייאוף בליגת האלופות. הירוקים ינצחו בציריך ומשם ימשיכו כשעה נסיעה לברן, שם יחלו בהכנות למשחק.