עירוני ק"ש שמרה על הבית ותסיים את העונה ללא הפסד ביתי לאלופה המכהנת וזו שבדרך, מכבי ת"א. השתיים הציגו הערב כדורגל חלש, נרפה ומיעטו להגיע למצבים, במשחק שהסתיים ב-0:0. רועי קהת ירצה לשכוח את המשחק הזה, ובוודאי את ההחמצה הענקית שלו לפני תום המחצית הראשונה, כשבעט מחמישה מטרים על חואן פאבלו ומשם הכדור ניתז למשקוף ונהדף.
מי שעוד ירצה לשכוח את המשחק הזה הוא השופט אלי חכמון. במחצית הראשונה הוא שלף כרטיס צהוב הזוי לעדן בן בסט בטענה להתחזות, בעוד שהיה ברור כי שיר צדק הכשיל אותו והיה ראוי לצהוב בעצמו. בהמשך הוא התעלם ממספר עבירות גסות שהיו ראויות לכרטיס צהוב. מבחינת הקבוצה של פאקו אייסטרן, התיקו הזה סביר ומעלה בעיקר על רקע העובדה שהפועל ב"ש לא ממש מצליחה לדגדג אותה בצמרת. ברק בכר סימן וי על משחק שבו לא היה לו את השחקן הכי חשוב שלו, דויד מנגה.
מהלך המשחק:
דקה 17: אחרי דקות פתיחה מנומנמות, מצא נוסא איגיבור בכדור נהדר את בן בסט, חיימוב הדף ובן בסט בעט את הריבאונד מול שער ריק לרשת החיצונית.
דקה 19: שיר צדק הכשיל מאחור את בן בסט, אבל השופט אלי חכמון שלף באופן הזוי צהוב לבן בסט על התחזות. קריית שמונה יצאה למתפרצת, ורועי קהת בעט מחמישה מטרים לגוף של חואן פאבלו ומשם זה ניתז למשקוף.
דקה 25: התקפה מתואמת של הצהובים כמעט והסתיימה בשער של ערן זהבי, אבל הכדור פגע באחד ממגיני ק"ש ויצא לקרן שלא נוצלה.
דקה 45: כדור עומק נהדר של קהת מצא את אבוחצירה, אבל חואן פאבלו הדף ומנע שער בטוח. שניות לאחר מכן אבוחצירה שוב החמיץ, והמחצית הראשונה הסתיימה.
דקה 60: אחמד עאבד בעט מצוין מ-17 מטרים, סמוך לקורה של חואן פאבלו.
דקה 74: ראדה פריצה שעלה מהספסל מצא את זהבי נהדר, הקשר הקפיץ מעל חיימוב אבל הכדור הלך מחוץ למסגרת.
דקה 76: מבצע אישי נהדר של טל בן חיים הסתיים בהרחקה מהקו של שיר צדק.
הרכבי הקבוצות:
עירוני ק"ש: גיא חיימוב, עודד אלקיים, שיר צדק, קאסיו פרננדס, חן דילמוני, מינדאוגס פנקה, רועי קהת (עדן שמיר, 90), אדריאן רוצ'ט, אחמד עאבד (יואל צ'חנוביץ', 86), שמעון אבוחצירה, רוג'רס קולה (עאהד עזאם, 73)
מכבי ת"א: חואן פאבלו, שרן ייני, איתן טיבי, דור פרץ, עומרי בן הרוש, גל אלברמן, ניקולה מיטרוביץ' (ראדה פריצה, 69), נוסא איגיבור, דור מיכה (ברק יצחקי, 73), ערן זהבי, עדן בן בסט (טל בן חיים, 53)