עוד מחזור עובר, ועוד מחזור עובר, והפועל תל אביב לא מצליחה לברוח מהתחתית הבוערת. האדומים רשמו אתמול (שבת) תיקו נגד מכבי נתניה ומקווים כי השינויים שיבצעו בסגל במהלך חלון העברות, שיפתח ביום שלישי, יגרמו לקבוצה להיראות הרבה יותר טוב.
ל"ישראל היום" נודע לראשונה כי האדומים בדקו מול אולימפיאקוס את האפשרות לשאול את מגן הנבחרת, דורון ליידנר, שנמכר בקיץ האחרון ליוונים, אבל עד עכשיו הוא לא קיבל אפילו דקת משחק אחת בקבוצה הבכירה שלהם ורק משחק בקבוצת המילואים אולימפיאקוס ב'.
על פי גורם המעורה בפרטים, היוונים סרבו בשלב הזה לבקשה של הפועל, אך לא מן הנמנע כי ליידנר אכן יושאל בחלון העברות הנוכחי, על מנת לצבור יותר דקות משחק, כך שהאדומים ימשיכו לעקוב אחר ההתפתחויות מכיוונו.
בהפועל ממשיכים בחיפושים אחרי שוער זר שיחליף את סטפן מרינוביץ', אבל בנוסף הם גם לא פוסלים עוד שינויים בהגנה, לאור החולשה של החוליה האחורית שלהם, אשר נחשבת להגנה השנייה הכי גרועה בליגה. בגזרת השחקהים הישראלים ישנן שיחות מול מכבי נתניה, בנוגע לקשר אביב אברהם, כאשר היהלומים רוצים עבורו בטרייד את המגן השמאלי יהב גורפינקל.
בתוך כך, הבלם סתיו למקין, שנפצע במשחק נגד נתניה, צפוי להחמיץ את משחק הליגה הבא נגד הפועל באר שבע, כאשר החשש הוא שהבלם סובל מקרע בכף הרגל. אנטואן קונטה, שגם הוחלף, לאחר שהרגיש כאבים בשריר האחורי, אמור להיות כשיר למשחק הבא.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו