חטואל. הערב | צילום: AP

עדיין ללא ניצחון: הפועל באר שבע ולך פוזנן נפרדו ב-0:0

החבורה של אליניב ברדה לא הצליחה לכבוש מול היריבה הפולנית וסיימה בתיקו מאכזב, שמציב אותה במקום השלישי בבית בקונפרנס ליג

הפועל ב"ש עדיין ללא ניצחון אחרי שלושה משחקים בשלב הבתים של הקונפרנס ליג. שני משחקי חוץ, שניהם הסתיימו בתיקו 0-0, הפעם מול לך פוזנאן.

חטואל מאוכזב, צילום: רויטרס

מצד אחד, לא תוצאות רעות, אבל הן גם לא מקדמות את אליניב ברדה והשחקנים שלו לשום מקום. הבעיה מבחינת מחזיקת הגביע היא לא רק התוצאות, אלא היכולת. דווקא במפעל כמו הקונפרנס ליג, קבוצות ישראליות צריכות להרגיש כמו דג במים, אבל נראה שגם שם האדומים מבירת הנגב לא שוחים עם הזרם.

היריבות לא מהשורה הראשונה באירופה, דרג שני באוסטריה או פולין, ולמעט ויאריאל אין שם שמעורר חשש. המזל מבחינת ב"ש, הוא שאוסטריה וינה ולך פוזנאן צריכות להגיע לטוטו טרנר. אם גם שם לא יגיעו הניצחונות, אז באמת שלא מגיע להם לעלות לשלב הבא. זה לא שאין לברדה את הכלים לנצח.

תומר חמד. הערב בפולין, צילום: EPA

גם ללא שאפי סולימנוב, שנשאר בבית בשל דרכונו הרוסי, רותם חטואל, תומר חמד ושגיב יחזקאל שווים הרבה יותר מ-0-0. כשזה קורה פעם שנייה ברציפות בחוץ, זה אומר שיש בעיה בהתקפה או בגישה הקבוצתית כולה.

ניצחונות בקונפרנס שווים גם כסף. כל נקודה שווה 175 אלף יורו וזהו סכום שאי אפשר לזלזל בו. בינתיים הכסף לא זורם, גם לא הנקודות, לברדה יש עוד משחקים לתקן.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
שגיב יחזקאל על הדשא בפולין, צילום: רויטרס
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...