רוקאביצה. התלבטות בינו לבין דוד | צילום: מאור אלקסלסי

כ-30 אלף ירוקים יגיעו לסמי עופר, התלבטות בין ניקיטה רוקאביצה לדין דוד

לא נותר אפילו כרטיס אחד למכירה כבר מהשבוע שעבר • בכר אמר לשחקנים: "לחץ גבוה הוא דבר שאולימפיאקוס לא מתמודדת איתו בדרך כלל" • צ'ארון שרי, שפתח על הספסל במשחק אלוף האלופים מול הפועל ב"ש, צפוי לעלות הערב ב-11

דריכות גדולה במכבי חיפה לקראת המשחק הערב (20:00) מול אולימפיאקוס בסמי עופר.

כ-30 אלף אוהדים ירוקים יגיעו לאצטדיון, כאשר לא נותר אפילו כרטיס אחד למכירה כבר מהשבוע שעבר. המאמן ברק בכר העביר לשחקנים מסר באסיפה המסכמת, ואמר: "לחץ גבוה הוא דבר שאולימפיאקוס לא מתמודדת איתו בדרך כלל. זה המקום שלנו להקשות עליהם ולהיות מרוכזים במשך 90 דקות".

מבחינת ההרכב הפותח, בכר תירגל לרוב מערך של ארבעה שחקנים בהגנה, אם כי הקבוצה שלו מתורגלת גם בשלושה בלמים, כפי שקרה לא מעט בשנתיים האחרונות, בעיקר בזירה האירופית.

בכר. מתלבט בין שניים לשלושה בלמים, צילום: מאור אלקסלסי

למעשה על פי המסתמן, ההתלבטות היחידה היא בין ניקיטה רוקאביצה לדין דוד בחלק הקדמי. האוסטרלי זוכה לעדיפות בשלב זה. הקשר צ'ארון שרי, שפתח על הספסל במשחק אלוף האלופים מול הפועל ב"ש, צפוי לעלות הערב ב-11.

מאחוריו, ישחקו בקישור נטע לביא ועלי מוחמד. עומר אצילי ודולב חזיזה עשויים לפתוח בכנפיים. בחלק האחורי לא יהיו הפתעות. דניאל סונדגרן, בוגדן פלאניץ', שון גולדברג ופייר קורנו יפתחו בהגנה ומאחוריהם ג'וש כהן בין הקורות.

גולדברג לביא ואצילי. שלושתם בתמונת ההרכב, צילום: מאור אלקסלסי

מחוץ למגרש, המועדון והמשטרה קראו לקהל הרחב להקדים את ההגעה לאצטדיון. בסמיכות לסמי עופר ישנו אירוע של המכביה בהשתתפות 5,000 אנשים והחשש הוא מעומסים יוצאי דופן. רחובות ייסגרו, צירי תנועה ייחסמו והחניונים סביב האצטדיון צפויים להיות מלאים כבר בשעה מוקדמת. 

החתמות במחלקת הנוער

השוער, ניתאי גרייס בן ה-18 חתם במכבי חיפה ויצטרף לקבוצת הנוער. גרייס היה שייך בשנתיים האחרונות למחלקת הנוער של אודינזה, אליה הגיע ממכבי פתח תקווה. הוא נמנה על סגל נבחרת הנוער של ישראל.

בנוסף חתם בקבוצה דהאר זידאן חלוץ משנתון 2005, שהבקיע בעונה החולפת 25 שערים בליגת העל לנערים א'.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
גרייס וזידאן. חתמו בירוק, צילום: מכבי חיפה
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...