גדולים: נבחרת העתודה של ישראל ניצחה הערב (רביעי) 52:59 את ספרד ועלתה לרבע גמר אליפות אירופה עד גיל 20 בכדורסל.
הנבחרת של אלעד חסין הפתיעה את היריבה החזקה אחרי שני הפסדים רצופים בטורניר ביוון. הכחולים-לבנים שרדו בדרג הבכיר, וימשיכו לחלום על שחזור הזכיות מ-2018 ו-2019. המתאזרח דני וולף היה ענק עם 21 נקודות ו-13 ריבאונדים, נועם יעקב סיים עם 16 נקודות ו-7 אסיסטים.
החשש לפני המשחק היה מהפסד צפוי וירידה למשחקים על מקומות 9-16 שפירושו מאבק הישרדות על ההשתתפות בדרג א' בקיץ הבא. במקום, קיבלנו ניצחון גדול, מקום בין שמונה הגדולות ותקווה להמשיך רצף ההצלחות של הנבחרת עד גיל 20 בשנים האחרונות. היריבה במשחק רבע הגמר שייערך מחר (13:30) תהיה גרמניה.
הנבחרת הגיעה למשחק באווירה פסימית גם בגלל היריבה החזקה וגם בגלל שני המשחקים האחרונים החלשים בהפסדים מוך איטליה ובלגיה. ההחלטה הגדולה ביותר של הקיץ היא הבאתו לנבחרת של המתאזרח דניאל וולף, ההופעות של השחקן באליפות נהדרות והפעם היה השיא.
החבורה הלוחמת נתנה משחק הגנה גדול (20 איבודים לספרד) והורידה נבחרת של 86 נקודות במשחק בלא פחות מ-34 נקודות מהממוצע שלה.
קלעו לישראל: דניאל וולף 21 (13 ריב'), נועם יעקב 16 (7 אס'), רון ציפר 7, אריאל אייזיק 5 (7 ריב'), יואב ברמן 4, יובל לוין 3, עידו הראל 3.