הפועל באר שבע ניצחה הערב (שלישי) 1:4 את וולונטרי מהליגה הבכירה ברומניה, במשחק האימון הראשון במחנה האימונים בפולין מול וולונטרי מהליגה הבכירה ברומניה.
בדקה ה-35 איתי שכטר את השער הראשון. כעבור 6 דקות הוכשל שכטר ברחבה לאחר מסירה גדולה של דור מיכה. יוג'ין אנסה לקח את הפנדל וקבע יתרון כפול. לקראת סיום המחצית הראשונה צימקה וולונטרי את התוצאה ל-2-1.
למחצית השנייה עלה אליניב ברדה עם הרכב אחר, ובדקה ה-56 נתי אסקיאס בישל לרותם חטואל את השלישי בדקה ה-82 חטואל מצא את נתי אסקיאס ברחבה, האחרון עבר שחקן והקפיץ באלגנטיות לתוך הרשת את הרביעי של באר שבע.
ההרכב הפותח: אריאל הרוש, אור דדיה, מריאנו בריירו, עידו כהן, אביב סולומון, דוד קלטינס, מועתסם עיסאווי, דור מיכה, יוג'ין אנסה, דניאל צדיק, איתי שכטר.
הרכב המחצית השנייה: עומרי גלזר, יוני סטויאנוב, איתן טיבי, חאתם אלחמיד, הלדר לופס, אנדרה מרטינש, תומר יוספי, שי אליאס, נתנאל אסקיאס, רותם חטואל, שגיב יחזקאל.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו