מהפך בשדרות: ראש עיריית שדרות, אלון דוידי החליט למנות את המנכ"לית הוותיקה של מתנ"ס שדרות, לימור כהן, לתפקיד מנכ"לית העירייה.
לימור ניהלה בין היתר את מערך פינוי תושבי שדרות בתחילת המלחמה, כאשר תוך 3 ימים פונו מהעיר כ-32,000 ללמעלה מ-110 בתי מלון ברחבי הארץ. בנוסף לניהול המערך, הייתה אחראית לימור על שהותם של תושבי שדרות שהתפנו לאילת
לימור משמשת משנת 2017 כמנכ"לית רשת המרכזים הקהילתיים בשדרות מטעם החברה למתנ"סים. קודם לכן ניהלה את המתנ"ס, הייתה מנהלת אגף קהילה וחברה במתנ"ס ולפני כן רכזת גיל רך ומשפחה ומנהלת מעון מיק"ה במתנ"ס שדרות.
לימור מביאה עמה ניסיון רחב בניהול תקציבי בסדרי גודל של עשרות מיליוני שקלים בשנה, ניהול כוח אדם של מאות עובדים, וניהול פרויקטים קהילתיים רחבי היקף. במסגרת תפקידה, הובילה את הפיתוח של רשת מעונות יום לגיל הרך בשדרות, וקידמה שיתופי פעולה עם ארגונים עירוניים וארציים.
כמי שבמשך שנים עומדת בראש מכלול משאבי קהילה בחירום, ניהלה לימור את מערך פינוי תושבי שדרות בתחילת המלחמה, כאשר תוך 3 ימים פונו מהעיר כ-32,000 ללמעלה מ-110 בתי מלון ברחבי הארץ. בנוסף לניהול המערך, הייתה אחראית לימור על שהותם של תושבי שדרות שהתפנו לאילת, שם פעלה יחד עם צוות המתנ"ס המסור ובראשו יו"ר הנהלת המתנ"ס, יהודית אוליאל מלכה.
לימור בעלת שני תארים, הראשון במדעי הרוח והחברה והשני במינהל ומדיניות ציבורית.
ראש עיריית שדרות, אלון דוידי, בירך על המינוי: "אני מברך את לימור כהן על מינויה לתפקיד מנכ"לית העירייה. מדובר במנהלת מוערכת ומנוסה שצמחה בשדרות ומבינה את הצרכים של העיר ושל תושביה. אני בטוח שהיא תוביל את עיריית שדרות לצמיחה נוספת, תשאב מתוך ניסיון רב שנים ותסייע להוציא לפועל את החזון העירוני לטובת כל תושב ותושבת בעיר".
לימור כהן הוסיפה: "אני גאה ונרגשת עם הבחרי לתפקיד מנכ״לית העיריה. צוות המתנ"ס פעלנו רבות בתחום הקהילתי והתרבותי. אחרי שנים בהן צמחתי וניהלתי את המתנ״ס, אני קרובה מאי פעם לקהילה ולתושבים ואני מתכוונת לפעול באהבה וברגישות לטובת העיר בימים כה מורכבים לנו ולמדינה כולה. שדרות עבורי, מאז ומעולם, היא בית, שורשים וכנפיים ואפעל כמו שפעלתי במתנ״ס לטובת צמיחתה ושגשוגה".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו