אייל יהודה. נהרג בתאונה בכביש 2

"איך אפשר להכיל אובדן כזה בגיל כל כך צעיר?"

שמו של רוכב האופנוע שנהרג הבוקר בתאונת הפגע וברח ליד מושב אודים הוא אייל יהודה מהרצליה • בן 46, אב לחמישה ילדים ונשוי בשנית • גרושתו של ההרוג ספדה לו בפייסבוק: "היית אבא מדהים לילדים שלך"

הותר לפרסום: שמו של רוכב האופנוע שנהרג הבוקר (שישי) בתאונת הפגע וברח ליד מושב אודים הוא אייל יהודה מהרצליה. בן 46, אב לחמישה ילדים ונשוי בשנית.

התאונה אירעה בכביש 2 לצפון סמוך לצומת אודים.  בתאונה היה מעורב כלי רכב נוסף. נהג הרכב, תושב נתניה בשנות ה-30 לחייו, שנחשד כי דרס למוות את רוכב האופנוע והולך הרגל, נמלט מהמקום באמצעות משאית שגנב מזירת התאונה. בתום סריקות הצליחה המשטרה לעצור אותו. 

הרכב הפוגע, צילום: תיעוד מבצעי מד"א

גרושתו ואם לשניים מילדיו של אייל, מיטל בן תורה, כתבה בפוסט בפייסבוק: "לא מאמינה שאני כותבת את זה. בצער כבד ולב שבור מעדכנת שאבא של הילדים שלי, אייל יהודה נרצח בתאונת פגע וברח בכביש 2. היית אבא מדהים לילדים שלך. איך אפשר להכיל אובדן כזה בגיל כל כך צעיר? הלב כואב.יהי זכרך ברוך".

חשד לפגע וברח. הפוגע נמלט באמצעות משאית,

חברו של אייל, מוטי כהן,  סיפר: "הוא היה פשוט אדם מדהים. תמיד התנדב. איש הייטק ברמה גבוהה מאוד. צנוע מאוד. בעל לתפארת, אבא מדהים ומסור, עזר לזולת ולסביבתו".

בעקבות התאונה סמוך לצומת אודים, עדכנו בעמותת אור ירוק כי 279 בני אדם נהרגו בתאונות דרכים מתחילת שנת 2023, לעומת 261 בני אדם שנהרגו בתאונות דרכים בתאריך המקביל בשנה שעברה - עלייה של 7%.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...