מאור משה בן דוד, בן 35 מנתניה, הוא ההרוג בתאונה היום (שישי) בכביש החוף סמוך לאודים. בתאונה הקשה הבוקר, איבד נהג שליטה על רכבו - הרג את מאור ורוכב אופנוע, גנב משאית שעצרה במקום על מנת להגיש עזרה, ונתפס בתום מרדף.
בתיעוד דקות לפני התאונה הקטלנית, נראה הרכב הפוגע (בירוק), נוסע בפראות ובזיגזג כשהוא מסכן את הרכבים האחרים. צפו -
"הוא הרג לי את הילד מול העיניים", אומרת בכאב זהבה, אימו של מאור, "הוא יצא מהרכב, אמר לי 'תרגעי', נכנס לרכב אחר וברח מהמקום. השאיר אותי עם שתי הגופות". מאור ואימו זהבה צעדו יחד לגשר הולכי רגל סמוך למקום.
"מאור היה ילד טוב, היה ירא שמיים", היא מספרת על בנה "זוועה מה שקרה לנו". ולרי, אחיינית של מאור, סיפרה על האבידה הקשה: "הוא היה ילד מדהים, ילד מדהים, לב ענק. ילד של נתינה, אוהב אדם, עושה חסד בנסתר, עוזר לכולם. ילד זהב. ילד טוב עם חיוך. אוהב כל אדם. נלקח לנו היהלום של המשפחה".
כאמור, פגיעת הרכב גדעה את חייו שלו ושל רוכב אופנוע שהיה בסמוך אליו. הנהג הפוגע גנב משאית של נהג שעצר לעזור וברח מהמקום. הוא נתפס, הובא לחקירה.
הוא הובא לביהמ"ש לדיון בהארכת מעצרו, אך זה נדחה לאור הקרבה לכניסת השבת והחג. עו"ד שי לוי, בא כוחו של החשוד, אמר ל"ישראל היום" כי "ברגעים אלה אנחנו לומדים את האירוע. הדבר היחיד שאנחנו יודעים כרגע הוא שמדובר בתאונת דרכים קשה וטרגית". ביחס לסרטון שלכאורה מתעד את הרכב בדקות שלפני התאונה, אמר כי "לא ראינו את הסרטון, ונשמח מאד לקבל אותו".