נפגעת מין (אילוסטרציה) | צילום: Getty Images

"דרך על זוגתו, איים בסכין, הכה ואנס"

כתב אישום חמור הוגש נגד תושב ירושלים, שבמהלך החודשיים האחרונים תקף את בת זוגו בדרכים שונות ואכזריות - וגרם לה לחבלות קשות

תושב ירושלים, בן 40, מואשם בחבלה חמורה בנסיבות מחמירות, איומים, אינוס ועבירות נוספות שביצע נגד בת הזוג שלו. בכתב האישום שהוגש נגדו היום (חמישי) בבית המשפט המחוזי בירושלים, מיוחסת לו גם עבירה של הפרת תנאי שחרור.

על פי כתב האישום, שהגישה פרקליטות מחוז ירושלים, החל מחודש יוני האחרון ועד לסוף אוגוסט, אז הגישה המתלוננת תלונה במשטרה, הנאשם איים עליה, הכה אותה וגרם לה לחבלות קשות ולכאבים.

באחד המקרים, כפי שצוין בכתב האישום, לאחר שהבחין בהודעה שנשלחה לבת הזוג, הוא דרש לקבל ממנה הסברים. לאחר מכן, הוא משך את המתלוננת לסלון הבית והביא סכין מהמטבח, דרך עם רגלו על חזה ובטנה של האישה, הצמיד את הסכין לצווארה ואמר לה שעליה לספר לו מתי נפגשה עם הגבר ששלח לה את ההודעה. הוא אמר לה כי אם לא תספר לו את האמת - היא תמות.

המתלוננת התחננה וניסתה להסביר לנאשם כי לא עשתה דבר עם אותו אדם, ובתגובה לכך הניח הנאשם את הסכין והמשיך להכות אותה בידיו. בהמשך, לאחר שברחה מהסלון לחדר השינה וניסתה לסגור את הדלת, תפס אותה הנאשם פעם נוספת ונתן לה אגרופים נוספים בפניה, כל זאת תוך שהוא מאיים על חייה.

במקרה אחר, הכה הנאשם את המתלוננת במשך שעות, איים עליה באמצעות סכין ואמר לה שיפתח בלון גז שהיה במקום וישרוף אותה בתוך הדירה. במקרה תקיפה אחר, הנאשם גרם לנקב באוזנה של המתלוננת.

בנוסף לכך, על פי כתב האישום, הנאשם ביצע עבירות אינוס במתלוננת תוך גרימת חבלות בגופה.

כאמור, כתב האישום מייחס לנאשם עבירה של הפרת תנאי שחרור בכמה הזדמנויות, בניגוד להנחיות בית המשפט.

הפרקליטות ביקשה לעצור אותו עד תום ההליכים המשפטיים נגדו.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...