הנער שהוכה בפ"ת (מטושטש בשמאל) מובא לדיון במעצרו. צילום: ירון דורון

התפתחות בפרשה: הנער שהוכה בפתח תקווה שוחרר למעצר בית

הסרטון הוויראלי שרץ ברשתות ובו נראים נערים מכים ומשפילים נער כבן 15, הוביל למעצרם של כלל המשתתפים באירוע, כולל הנער עצמו • על פי החשד, הנער המוכה, יחד עם חבר נוסף, איימו באקדח סופט אייר על נער מהחבורה המכה עוד בטרם לאירוע הנוכחי שכפי הנראה הגיע כנקמה על אותו איו

התפתחות בפרשת סרטון הלינץ' ב"גן התשעה" בפתח תקווה. היום (חמישי) שוחרר הנער בן ה-15 למעצר בית שהוכה לאחר שנעצר אף הוא שלשום. הנערים התוקפים, שבעה במספר, טרם שוחחרו מהמעצר. 

כזכור, ביום שני האחרון פורסם סרטון ובו נראית חבורת נערים מכה ומשפילה נער בן 15 בגן ציבורי בפתח תקווה. לאחר בירור שערכה המשטרה התגלה כי מדובר בשתי חבורות נערים שהיו מסוכסכות בניהן. הנער המוכה, תושב רמלה, נעצר יחד עם עם שבעת הנערים המכים. 

ארבעה על אחד%3A התיעוד המזעזע של הקטטה בפתח תקווה %2F%2F השימוש נעשה בהתאם לסעיף 27א׳ לחוק זכויות יוצרים

לפי החשד, הנער המוכה היה מעורב במקרה קודם שבו הוא וחברו, נער בן 14 וחצי שגם עצור בפרשה, תקפו ואיימו על נער מהחבורה השנייה באמצעות אקדח סופט אייר. האירוע תועד והופץ ברשתות החברתיות. כפי הנראה, המקרה הנוכחי הוא נקמה על האירוע עם האקדח.

בעת מעצרו סיפר הנער לחוקרי המשטרה כי הוא הותקף קשות לאחר שסירב להסגיר לידי החבורה השנייה את חברו אשר תקף את הנער באמצעות אותו אקדח. "הם רצו שאני אגלה להם איפה חבר שלי אבל אני לא הסכמתי להיות מלשן. הם קרעו אותי. האף שלי נשבר, עור התוף נקרע והעיניים התנפחו. יש לי חבלות בכל הגוף".

תיעוד הנער שהוכה בפתח תקווה מאיים על נער אחד באקדח %2F%2F השימוש נעשה בהתאם לסעיף 27א׳ לחוק זכויות יוצרים

מפכ"ל המשטרה יעקב שבתאי, צילום: מארק ישראל סלם

מפכ"ל המשטרה שבתאי: "מרגע שהתיעוד הקשה עלה לרשת הנחתי על פתיחה מהירה בחקירה. אנחנו כמשטרה מחויבים להביא את החשודים, שנהגו באלימות חסרת רסן אכזרית ומעוררת שאט נפש לדין ולדרוש את עונשם הכבד. אני קורא לכל אזרח שנתקל בתיעוד של אירוע אלים להציף אותו מיד לפני משטרת ישראל כדי שנוכל להגיע לחשודים במהירות".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...