השבוע הטמפרטורות עולות והבגדים יורדים בהתאם. השנה אפשר לשלב בין צבעי הניאון, וכן צבעי פסטל קיציים משתלטים על המלתחה של הגברים.
תות-בננה בבגדים
אחרי שבקיץ שעבר טרנד צבעי הניאון שטף אותנו, הקיץ הטרנד ממשיך עם אישור לערבב בין צבעי הניאון ללא חשש. בית האופנה ורסצ'ה מציג קמפיין ובו דוגמנית לבושה בחליפה בגוון ורוד בוהק עם תיק צהוב לימוני, ודוגמנית אחרת בשמלה צהובה המשלבת בלבושה תיק ונעלים בוורוד בוהק.
מי שרוצה לאמץ את המראה, בארץ ברשת טופ טן השיקו מגוון אקססוריז בגוונים צהוב כתום ורוד וירוק בדמות תיקים, משקפי שמש, עגילים ,צמידים ועוד. ניתן לשלב מיקס אנד מאץ' ולטאצ' צבעוני ושמח לכל לוק.
משקפי שמש מרובעים
תשכחו ממשקפי השמש העגולים, הטרנד החם של הקיץ הוא משקפי שמש עם עדשות אוברסייז מרובעות וזרועות מתכת דקיקה.
למותג RayBan בקולקציה הקיצית יש דגם בשםevolve בעדשות צהובות, כתומות או עדשות בצבע מדורג. גם למותג הגרמני kreuzberg kinder יש בקולקציית ICON משקפי שמש בקו מרובע.
מחיר משקפי שמש מרובעים 750 שקלים, להשיג בחנויות האופטיקה. מחיר משקפי שמש kreuzberg kinder החל מ-1,200 שקלים, להשיק בחנויות האופטיקה.
תיק נצרים
FACTORY54 // צילום: יח"צ
שיתוף הפעולה בין בית האופנה הספרדי LOEWE לבין הבוטיק האגדי פאולה'ס איביזה, חוזר העונה בפעם השלישית, ומציג קולקציה נוטפת שיק עם פריטים לחופשת קיץ חלומית.
בין הפריטים המובילים בקולקציה ניתן למצוא גרסה מחודשת של ה-BASKET BAG, תיק הנצרים האייקוני של בית האופנה הספרדי שכבר הפך לפריט מאסט על החופים בקרב כוכבות הוליווד ובלוגריות אופנה בינלאומיות.
מחירים: החל מ-1,390 שקלים
צבעי הפסטל מגיעים גם לאופנה הגברית
אם חשבנו שצבעי הפסטל יעצרו במלתחה הנשית, מתברר שהצבעים זולגים גם אל המלתחה הגברית. מותגי העל ורסצ'ה וראלף לורן משיקים קולקציה שכוללת חולצות טריקו, ז'קטים וברמודות בגוונים סגול בהיר, ורוד פודרה, צהוב בננה, תכלת, ירוק ועוד.
פריטים של ראלף לורן החל מ-257 שקלים, להשיג ב-ASOS.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו