צילום: ולדימיר בוסק // הדפס זברה

ההישג הגדול של מעצב האופנה הישראלי

שי שלום היה המעצב הישראלי היחיד שהציג בשבוע האופנה באוקראינה • שלום הציג קולקציה עם צבעים זרחניים וטרנדיים

המעצב הישראלי שי שלום הציג אמש (שני) בשבוע האופנה בקייב שבאוקראינה. שלום שהוזמן כאורח הכבוד של שגרירות ישראל, והיה המעצב הישראלי היחיד שהציג בשבוע האופנה ובהתאמה גם זכה לסיקור בתקשורת המקומית. 

"זו אומנם לא הפעם הראשונה שאני מציג בתצוגת בחו"ל אבל בהחלט זו הייתה תצוגה מרגשת וחווייתית שמקבלת סיקור נרחב בכלי התקשורת. מדובר בשבוע אופנה מאוד מושקע בקנה מידה גדול", אומר שלום. 

צבעוניות // צילום: ולדימיר בוסק

שלום, שנחשב למעצב אופנת קוטור, לוקח הפעם את קולקציית האופנה שלו למראה קיצי חדש, מעניין וצבעוני. לצד פלטת הצבעים המגוונת, המעצב מפתיע בקולקציה עם פריטים של הדפסי זברה   שמשתלבים בהרמוניה עם הצבעוניות של הקולקציה. על המסלול עלו גם חליפות בגוון אחיד על קו שמנת-לבן רגוע יותר. 

שילובי צבעים // צילום: ולדימיר בוסק

הקולקציה מציעה שילובים של חצאיות וטופים, מכנסיים קצרים ומכנסיים מחויטים, שמלות וחולצות, אוברולים, חליפות מכנסיים וחליפות חצאית. הבגדים מאופיינים בקלילות הבד ורחוקים מרחק נגיעה מקווי המתאר של הגוף, חלקם מרחפים, אגודים בחגורות מותניים. ניתן לראות גם מעט משחקים של שקיפויות, בדי משי, תחרות וכן גם סריגים קלילים, פריטים בשילוב חרוזים שונים ועוד. 

הקולקציה עשירה, נותנת ביטוי לכתב ידו העיצובי של שילוב בין יוקרה, קלאסיות, חייטות עילית ותפיסה עיצובית הנעה בין הגברי לנשי. בקולקציית הקיץ שלו ניתן למצוא גם תיקים בעיצובו. בהם תיקי חוף ופנאי שעוצבו בהתאמה מלאה לקולקציית הבגדים. התיקים בצבעוניות התואמת את מנעד הגוונים של הקולקציה ועשויים מעץ, פרספקס ועור.

חליפות עדינות בגוון אחיד // צילום: ולדימיר בוסק טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...