העונה החדשה של "האח הגדול" יצאה לדרך אמש (שבת) עם 15 דיירים חדשים. אחרי שנת קורונה וחזרתו של הקהל לאולפן בנווה אילן, גם אנחנו התכוננו לראות את הדיירים עולים במדרגות, מנופפים אל הקהל ומציגים את הבחירות הקיציות והאופנתיות שלהם. אך כגודל הציפייה כך גם גודל האכזבה.
המשדר נפתח במנחים לירון ויצמן וגיא זוארץ שלבשו לוק מוצלח. לירון ויצמן באוברול אדום בגזרת סטרפלס מבוטיק "HELGA DESIGN" שבכיכר המדינה עם סנדלי עקב גבוהים. מעצב השיער אדיר יעקב הותיר לוויצמן את השיער פזור, והמאפר אסף באבו השלים את הלוק באיפור עדין. תוספת סט תכשיטים מנצנץ, שכלל שרשרת, צמיד וטבעת בולטת של "פדני", הוסיף אלמנט יוקרתי וסטייל מדויק למראה.
גיא זוארץ לבש חליפה בגוון בז' של המותג באמוס בשילוב טישרט וסניקרס לבנים. הגוון החמיא, האיר והבליט את השיזוף של זוארץ.
שני הדיירים הראשונים אורן חזן ודנה רון לקחו אותנו אחורה בזמן, כשלבשו בגדים שהזכירו את הלוקים של השחקנים והשחקניות באופרות סבון אמריקניות של שנות ה-80.
אורן חזן לבש חליפת טוקסידו בגוון אפור שחור וסניקרס שחורים בטוטאל לוק BOGART. הניסיון לשבור את האלגנטיות של הטוקסידו עם טישרט שחורה למראה קליל יותר לא הצליח.
דנה רון נכנסה אחריו מנצנצת בשמלת פאייטים באורך מקסי בגווני כחול, שחור ומוזהב של מותג zhivago מאתר REVOLVE ונעלי עקב של המותג לאפייט. התסרוקת הזכירה לנו את השחקניות שהופיעו בסדרות ה"יפים והאמיצים".
בהמשך הערב, נאלצנו לצפות בקטעים מוקלטים של הדיירים שנכנסו כמה ימים קודם לכן אל בית האח, נטולים גלאם והשקעה, מה שלמען האמת הרס את הפן האופנתי שכה חיכינו לו בכניסת הדיירים. הצצה קטנה לבגדים שתוכננו לכניסה היה ניתן לראות כשהאח פנה אל הדיירים. אור שפיץ תפסה את עינינו עם שמלה ורודה ונסיכתית שמתאימה למותג שלה ומאיה בצלאל עם שמלה שחורה מדויקת ומחמיאה, מה שגרם לנו לצאת עם תחושת החמצה.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו