כוכבת העונה החמישית של "חתונה ממבט ראשון" קטיה אברבוך, פרסמה היום (שני) בחשבון האינסטגרם שלה פוסט מרגש לכבוד יום הולדת שנה לבתה הבכורה ריטה, אותה הביאה לעולם יחד עם בעלה ליאור אורן, אותו הכירה בתוכנית הריאליטי. בטקסט שצירפה לתמונה הפוטוגנית של המשפחה בהרכבה המלא, היא הכניסה את הגולשים לתהיות הקשות המציפות אותה כאימא לתינוקת טרייה באחת השנים הקשות שעברו על המדינה.
"כבר כמה חודשים שאני תופסת את עצמי בראש וחושבת 'איך הבאתי ילדה לעולם הזה דווקא עכשיו?'", כתבה אברבוך מתחת לצילום המחויך של משפחתה. "וכבר כמה חודשים שאני מודה כל יום כל כך שהיא כאן איתנו. קרן אור באפלה. מזל טוב, ריטוליק שלנו! בחרת תקופה מורכבת להגיע, אבל כנראה שידעת למה. ילדה של אהבה! שרק תהיי בריאה", בירכה האם המרוגשת.
שעות קודם לכן ניצלה קטיה את העובדה שצוין אמש יום האב האמריקני, כדי לפרגן לבן זוגה על חלקו בגידול בתם המשותפת. "ראיתי איפשהו שהיום היה יום האב, וזה העלה לי חיוך כי לריטה יש את האבא הכי מושלם בעולם! אז נכון שהיא לגמרי תגדל להיות נסיכה של אבא, אבל לא אכפת לי כי אני כל כך אוהבת את שניהם ומאושרת בשבילה!", שיתפה.
בשבוע שעבר פרסמה אברבוך פוסט שבו סיפרה על כך שנכשלה בעבר בבחינה שניגשה אליה כשבתה הייתה רק בת שלושה שבועות. "הרגשתי שאכזבתי את עצמי, את ליאור וריטה, את המנהלים שלי ואת כל העולם בגדול". בהמשך אותו פוסט עדכנה שלבסוף עברה את הבחינה, אך שיתפה במחיר המשפחתי שהיא משלמת על המצוינות שאליה היא שואפת תמיד.
"השנה הלימודים היו קשים ואינטנסיביים בזמן קצר, וכרגע זה מרגיש שריטה לא בטוחה כל כך מה המשמעות שלי בחיים שלה, וזה לא פשוט לי, אבל אני מאמינה שהזמן יעשה את שלו ואנחנו נתקרב שוב". לבסוף סיכמה: "אני כל כך גאה בעצמי ובמשפחה הקטנה והיפה שלי שעברנו את זה! כי זו ממש לא רק אני שעברה. אני מקווה שכל אימא שנמצאת במצב דומה לשלי זוכרת לפרגן לעצמה ולמי שעומד לצדה. אי אפשר לנצח בכל, אבל גם לנצח כל פעם קצת זה מדהים".