קבוצת מלונות בראון מובילה מזה זמן מה קו מהוקצע ונחשק של תרבות בילוי ופנאי. זה התחיל בבר הקטן והקסום במלון בראון קלישר, המלון הראשון באימפריה. לאחר שכבשה הקבוצה את הגג הכי לוהט בתל אביב וסימנה את הפוליהאוס כמקום הבילוי אליו יש לשאוף – הדרך להגשמת יעדים וחלומות נוספים היתה סלולה ומלאה בגלאם.
האחיזה של הקבוצה בירושלים עיר בירתנו מתרחבת עם פתיחתו של ״רוחאן״, קוקטייל בר ומסעדה השוכן בחלל הכניסה המשגע של מלון בראון jlm החדש והנהדר. הרבה מחשבה על הפרטים הקטנים והגדולים הושקעו כאן ביצירת מעטפת מחממת ושיקית כאחד.
אל המטבח של ״רוחאן״ נכנס בענווה ירושלמית אופיינית, השף אוראל קמחי, השב ליצור ולבשל במגרש הבית לאחר כעשור של פעילות ענפה ומשגשגת בתל אביב.
״רוחאן״ הוא מקום בילוי נעים, מושקע ובעל אלור אירופאי וניחוח בינלאומי. הקוקטיילים ברוח התקופה – מושקעים מאוד ומגוונים וכל אחד ימצא מענה לחשקיו.
את תפריט הקוקטיילים במקום, יצרה המיקסולוגית נועם שרת, וביקשה לשלב בו חומרי גלם אותנטיים. כך למשל בקוקטייל "מרטיני ירושלמי" המורכב מג'ין ירושלמי של טי'נקרס, ורמוט' יבש של יוליוס, נגיעת ערק וזיתים מהשוק.
כך גם התפריט, הוא אקלקטי במידה ונאמן לרוח היצירה של השף אשר אמון עליו. קמחי, כשף המזוהה עם מטבח אירופאי מודרני וכמי שהבישול שלו מאופיין בשימוש בחומרי גלם טריים ועונתיים, ובטעמים נקיים, יצר ברוחאן מנות המשלבות בין חומרי הגלם הירושלמיים לבין מטבח אירופאי מודרני. כך למשל במנת טרטר דג על ברוסקטת בריוש, אפונה קונפי, ריבת חלפיניו ואבן יוגורט או במנה של מז'וז'ין לברק עם גבינות ברינז'ה וצנוברים, ורווין עשבים.
בתפריט ממצה קמחי את הטעמים מחומרי הגלם עצמם. במנות נעשה שימוש רב בדגה טריה, ירקות עונתיים ועשבי תיבול טריים.
מלון בראון JLM השוכן ברחוב הלל 41 (פינת בן סירא), ירושלים.
טלפון: 050-5885434
זמני פעילות:
ראשון עד חמישי - 18:00-23:30
שבת - שעה וחצי אחרי צאת השבת עד 00:00