החומרים:
- 1/2 ק"ג בשר שוק טלה חתוך לקוביות בגודל 3 ס"מ
- 1/4 ק"ג לב בקר חתוך לקוביות בגודל 3 ס"מ
- 1/4 ק"ג שומן כבש חתוך לקוביות בגודל 3 ס"מ
- 1/4 ק"ג כבד בקר חתוך לקוביות בגודל 3 ס"מ
למשרה:
- 1/2 כוס שמן זית
- 1.5 כפות פלפל שחור
- 2 כפות נענע קצוצה דק־דק
- 1 כפית מלח
אופן הכנה:
- מערבבים את כל חומרי המשרה ומשרים את קוביות הבשר למשך שעתיים.
- לאחר ההשרייה - משחילים לשיפוד. מתחילים בקוביית הלב, אחריה הכבד, ואז שומן הכבד והשוק. הסדר - תפקידו למנוע התייבשויות.
- צולים על גריל מעל גחלים רגועות למשך 12-11 דקות, לא יותר.
- הגישו עם סלט משוויה, ומרוקו היפה תתעורר בפה שלכם.