עגולות ושמנמנות. כתיתות אסיאתיות | צילום: איתיאל ציון

כתיתה אסיאתית

קציצות עסיסיות מבשר צלעות, צוואר ושומן עם פלפלים חריפים ומיסו

החומרים:

  • 400 גרם בשר צלעות כבש טחון
  • 300 גרם צוואר בקר טחון
  • 100 גרם שומן כבש טחון
  • 2 פרוסות לחם לבן (ללא הקרום), שרויות במים וסחוטות היטב
  • 1 ביצה
  • 1 כף מיסו
  • 2 פלפלים חריפים טריים, חפים מזרעים וקצוצים דק
  • 1/2 כפית שמן שומשום
  • 1 בצל קצוץ דק
  • 2 כפות עירית קצוצה דק־דק

אופן הכנה:

  1. לשים בכפות הידיים את הבשר ושאר החומרים, למעט הבצל והעירית, ומניחים להם שינוחו במקרר למשך שעה.
  2. מוסיפים את הבצל והעירית, מערבבים שוב וצרים קציצות עגולות ושמנמנות.
  3. משמנים את הרשת, תחילה בבצל טבול בשמן ואז בליה (חתיכת שומן כבש), שאף היא טבולה בשמן.
  4. צולים על הגריל במשך 3 דקות מכל צד.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...