החומרים:
- 400 גרם בשר צלעות כבש טחון
- 300 גרם צוואר בקר טחון
- 100 גרם שומן כבש טחון
- 2 פרוסות לחם לבן (ללא הקרום), שרויות במים וסחוטות היטב
- 1 ביצה
- 1 כף מיסו
- 2 פלפלים חריפים טריים, חפים מזרעים וקצוצים דק
- 1/2 כפית שמן שומשום
- 1 בצל קצוץ דק
- 2 כפות עירית קצוצה דק־דק
אופן הכנה:
- לשים בכפות הידיים את הבשר ושאר החומרים, למעט הבצל והעירית, ומניחים להם שינוחו במקרר למשך שעה.
- מוסיפים את הבצל והעירית, מערבבים שוב וצרים קציצות עגולות ושמנמנות.
- משמנים את הרשת, תחילה בבצל טבול בשמן ואז בליה (חתיכת שומן כבש), שאף היא טבולה בשמן.
- צולים על הגריל במשך 3 דקות מכל צד.