צילום אילוסטרציה: GettyImages //

נטפליקס מציגה: עושים מטעמים משאריות

ענקית הטלוויזיה השיקה תוכנית טלוויזיה חדשה שמספקת מתכונים המבוססים על שאריות שנותרו במקרר: "נותנים חיים חדשים לעוגת תפוחים"

הופכים את השאריות למטעמים: אוהבים תוכניות בישול? הנה אחת שצפויה להפוך ללהיט. ענקית הטלוויזיה והתוכן נטפליקס השיקה בסוף בדצמבר פורמט טלוויזיוני חדש ומסקרן של תוכנית בישול קצת אחרת. במקום חומרי גלם איכותיים ומנות מפתות שמצטלמות היטב לאינסטגרם, עוסקת התוכנית בשאריות המזון שלנו. מדובר בפורמט בו יתחרו בשלנים משפחתיים רגילים על שדרוג ויצירת מנות חדשות ומדהימות משאריות, כאשר הפרס הראשון הוא 10,000 דולר. 

דובר נטפליקס אמר בשיחה עם רשת "פוקס ניוז": "ניקח אנשים מהמטבחים הביתיים שלהם ונחפש דרך להעניק חיים חדשים לשאריות עוגת התפוחים שלהם כזיגוג לבשר שנשאר וסוגים כאלו של מאכלים". בטריילר של התוכנית נראים הטבחים הופכים שאריות טמלה לניוקי. 

אחד השופטים בתחרות הוא הקומיקאי הדרום קוריאני דייוויד סו, שאמר בראיון ל-AP כי "אנשים חושבים שכל מה שעושים עם שאריות זה לחמם ולהגיש שוב. אנחנו נראה איך אפשר לשדרג את השאריות ולהכין מהן מנות חדשות וטעימות". 

מובילת התוכנית היא השחקנית ג׳קי טון, שאומרת כי "כעת אין בתי קפה ואין מקומות לצאת לבלות בהם. אז אנשים מזמינים אוכל סיני ונותר להם ממנו למחר אבל מחר הם לא רוצים את אותה מנה. כאן אנחנו נכנסים ומלמדים אותם איך לעשות ממה שיש אוכל חדש". 

בתוכנית יהיו מספר סבבים בהם הטבח יצטרך להראות את כישורי המטבח שלו וגם להכין מנת שאריות מיוחדת תוך 60 דקות. מדובר בפורמט דומה של תכנית אפייה שרצה כבר בנטפליקס משנת 2018 שנקראת "הצלחתי"! (Nailed It!), אותה מגישה הקומיקאית ניקול בייר.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...