מתכון לנתחי אסאדו בבישול ארוך
רכיבים:
- קילו בשר אסאדו חתוך לריבועים
- כוס קמח
- בצל לבן חתוך לרצועות
- גזר מקולף חתוך לסלייסים
- 5 שיני שום קלופות
- חצי כוס רוטב ברביקיו
- 1 כף מלח
- פלפל שחור טחון (לפי הטעם)
- שמן זית
- 2.5 כוסות מים חמים
אופן ההכנה:
- מקמחים את הבשר ובמקביל לוקחים סיר גדול ומחממים על אש בינונית.
- יוצקים מעט שמן זית, מטגנים את הבשר מכל הצדדים עד לסגירה ומורידים מהאש.
- מוסיפים לסיר שבו טיגנו את הבשר את הבצל הלבן, הגזר והשום (כך הטעמים מהבשר לא מתבזבזים). מטגנים עד לריכוך.
- מוסיפים את הבשר לסיר.
- מוסיפים חצי כוס רוטב ברביקיו, 2.5 כוסות מים חמים עד לכיסוי הסיר, פלפל שחור לפי הטעם וכף מלח. מערבבים ומנמיכים את האש.
- מבשלים כשעתיים וחצי עד שלוש שעות על אש נמוכה וזה מוכן.
- מומלץ להגיש עם אורז לבן או פירה חלק.
בתיאבון!
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו