מתכון לנודלס וייטנמי שווארמה של שחף שבתאי ובארי כהן
רכיבים
- חבילת אטריות אורז דקות
- 3 ביצים קשות
- חופן עלי נענע
- חופן בצל ירוק
- חצי קילו רצועות עוף דקות או שווארמה מוכנה
- תיבול לעוף: כפית פפריקה, כפית ראס אל חנות, כפית גריל עוף (לא חובה) ומלח
- 2 כפות שמן זית

לרוטב
- חצי כוס מים
- 5 כפות סויה
- 2 כפות שמן שומשום
- 2 כפות חמאת בוטנים
- 1 כף תבלין לשווארמה (פפריקה מעושנת, ראס אל חנות, כורכום, מעט כמון (לא חובה, מעט בהרט (לא חובה)
אופן ההכנה
- מכינים ביצים קשות.
- מניחים בקערה את רצועות העוף, בוזקים את התבלינים ואת שמן הזית, ומערבבים היטב עם הידיים. (אין צורך בשלב זה במידה שמשתמשים בשווארמה מוכנה).
- במחבת רותחת מניחים את העוף ומקפיצים עד להשחמה.
- משרים את האטריות כשתי דקות במים רותחים ומסננים.
- מחלקים את האטריות לקערות.
- מסדרים מעל האטריות את השווארמה עם הביצה ועשבי התיבול.
- מרתיחים את חומרי הרוטב ביחד בסיר קטן ויוצקים מעל לכל קערה.
בתיאבון!
למתכונים נוספים מתוך הפרויקט:
מתכון שהילדים עפים עליו: קציצות עם במבה של שחף שבתאי ובארי כהן
מאפינס קוסקוס וגבינות לצד ירקות מבושלים: מתכון מפתיע של שחף שבתאי ובארי כהן
מנה שילדים פשוט אוהבים: מתכון לפתיתים רמזור
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו