מותגים פופולרים מאוד בקרב צרכנים ישראלים, השיקו לאחרונה גרסאות חדשות למוצרי המזון שלהם. בין ההשקות החדשות ניתן למצוא ביצי הפתעה במהדורה מוגבלת לרגל חגיגות ה-50 של קינדר, טעם חדש ל"אח של ביסלי", ואריזת לחיצה לדנונה פרו.
טעם חדש ל"אח של ביסלי"
סדרת "אח של ביסלי" מרחיבה את מגוון הטעמים ומשיקה טעם חדש: ברביקיו מתוק. הטעם החדש והמעודן מצטרף לשלושת אחיו הגדולים המגיעים מעולמות התבלינים החריפים: סלסה פיקנטית, מעושן וספייסי צ'ילי.
דבר הנסיין: "החטיף טעים מאוד, קליל ואוורירי - יחסית לביסלי. טעם של ברביקיו לא מאוד מורגש וגם לא טעם מתוק במיוחד אבל החטיף מוצלח ללא שום קשר. החטיף נהדר גם לנמנעים מגולטן".
טעם ברביקיו BBQ מתוק ל"אח של ביסלי" // צילום: יח"צ
יום הולדת לקינדר
מותג השוקולד קינדר, חוגג יום הולדת 50 עם עיטור חגיגי שיתנוסס על כל מוצרי החברה בישראל ובעולם. בנוסף, ניתן למצוא בתוך ביצי ההפתעה מתנה המעוצבת ברוח החגיגות, במהדורה מוגבלת.
המותג האיטלקי החל את דרכו בעיירה קטנה בשם אלבה, עם אצבעות השוקולד האהובות, שהיו המוצר הראשון של החברה. בשנת 1974 הגיעה גם ביצת הקינדר המוכרת, שנוצרה בהשראת חג הפסחא הנוצרי. כל ההפתעות מעוצבות על ידי צוות מיוחד, ובכל שנה ישנן יותר מ-100 הפתעות שונות.
ההפתעות החדשות והחגיגיות בביצי קינדר // צילום: יח"צ
נתחוני עוף של טירת צבי
טירת צבי, משיקה קטגוריה ראשונה מסוגה בישראל. מדובר בסדרת נתחוני חזה עוף מנתח שלם, אפויים, במגוון תיבולים ומוכנים לאכילה. הסדרה המצוננת מכילה: 95 אחוז חזה עוף מנתח שלם בתוספת שמן זית ותבלינים, ללא תוספים מלאכותיים: ללא עמילנים, ללא מייצבים וללא חומרים משמרים מלאכותיים.
אריזות נתחוני העוף מגיעות באריזה לצריכה אישית, במשקל 135 גרם, וכמות הקלוריות לאריזה היא 178 קלוריות. בנוסף, בחבר מתגאים בתכולה של 31 גרם חלבון למוצר.
הסדרה מגיעה בחמישה טעמים: נתחוני עוף בתיבול קייג'ון, נתחוני עוף בתיבול זעתר, נתחוני עוף בתיבול פלפלים, נתחוני עוף בתיבול ים תיכוני ונתחוני עוף בתיבול שווארמה.
דבר הנסיין: "המוצר טעים מאוד אך מדובר במנה קטנה מידי אפילו לארוחת יחיד. בתוספת סלט ירקות גדול, הנתחונים יכולים להיות לשמש כחלבון שבארוחה".
נתחוני עוף, סדרה חדשה של טירת צבי // צילום: יח"צ
דנונה פרו בלחיצה
דנונה פרו של שטראוס מושק מעתה גם באריזת סקוויז המתאימה לצריכה גם מחוץ לבית. העיקרון של האריזה הוא שניתן לסובב את הפקק ולאכול את היוגורט, ללא צורך בכפית.
ניתן להשיג את המוצר החדש בטעמים וניל ותות, ובדומה לדנונה פרו הרגיל, גם הסקוויז מציע 10 גרם חלבון ליחידה.
דנונה פרו בלחיצה // צילום: יח"צ
סוכריות חדשות על מקל של כרמית
חברת כרמית משיקה מארזי סוכריות על מקל בשני שילובי טעמים חדשים: קולה לימונדה, וענבים תפוח. הסוכריות מכילות צבעי מאכל טבעיים, ללא חומרים משמרים, ללא שומן, ויתאימו גם לקהל הטבעוניים. כל מארז מכיל שני טעמי סוכריות שונים, במגוון משקלים: מארז של 120יחידות במחיר: 19.90 שקלים, ומארז של 50 יחידות במשקל במחיר: 16.90 שקלים.
דבר הנסיינית: הסוכריות קטנות בגודלן, אך מדובר ביתרון. יכול לשמש גם כנשנוש למבוגרים שרוצים להעביר את הזמן במחיר של 25 קלוריות וצריכת סוכר. טעם הלימונדה הוא למעשה טעם לימון תעשייתי.
סוכריות על מקל של חברת כרמית, בשני טעמים למארז // צילום: יח"צ
"פנגיאה" - חטיף בריאות עם קינואה ופירות
"פנגיאה", הוא חטיף בריאות חדש של יצרנית המזון הוותיקה "רגע בטבע", המכיל מזון–על כמו: קינואה, כורכום, צ'יה ופירות.
מדובר במוצר טבעי, ללא גלוטן וללא תוספת סוכר. החטיף מגיע בשתי גרסאות: האחת על בסיס קינואה עם פירות או שוקולד, והשנייה "רק פרי" המכילה הרכבים של אננס, תפוחי עץ, צימוקים, קינמון, כורכום, דובדבן, אוכמניות, צ'יה, חמוציות ומשמש . ניתן לרכוש חטיף בודד או אריזת שישייה . להשיג בחנויות הטבע, במועדוני כושר ובבתי קפה ברחבי הארץ.
מחיר מומלץ: 7.90 שקלים ליחידה.
דבר הנסיינית הטבעונית: גרסת הנטו פירות היא מצויינת, ושבבי הקוקוס המוספים אינם גורעים מטעם המוצר. בניגוד לזה, גרסת הקינואה איננה מוצלחת.
חטיפי פנגיאה // צילום: יח"צ
רטבים אורגניים של "כרם טבע"
חברת "כרם טבע" משיקה סדרת רטבים אורגניים הכוללת חמישה רטבים שונים, ללא תוספת של צבעי מאכל, ללא חומרים משמרים, ללא סוכרים וללא גלוטן.
הסדרה, המיוצרת באיטליה, עשוייה מ-100 אחוז עגבניות מרוסקות ושמן זית כתית איכותי.
הסדרה כוללת רוטב לפסטה בתוספת צלפים וזיתים, רוטב פסטה בתוספת עגבניות וחצילים קלויים, רוטב לפסטה עם עגבניות וקישואים, רוטב עגבניות אורגניות מרוסקות ורוטב עגבניות ובזיליקום.
טווח מחירים: 17.90-14.90 שקלים.
דבר הנסיינית: הטעם מצוין והמרקם מעולה ומתאים למגוון מאכלים ולא רק לפסטה.
רטבים אורגניים של "כרם טבע" // צילום: יגאל פרדו
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו