"הקושי של הקורונה גרם לי להתקדם"

הכירו את האנשים שמאחורי עסקי האוכל הקטנים • והפעם: הקונדיטורית שעבדה בכל המסעדות השוות ועזבה לטובת עסק ביתי להכנת טארטים • מרימים לעצמאיים

טארט מעשה ידיה של ברית בינרט // צילום: יעקב בלומנטל // טארט מעשה ידיה של ברית בינרט

לא פשוט להיות עצמאי בישראל, ונגיף הקורונה רק הפך את המצב לקיצוני יותר. הנגיף על שלל השלכותיו גרם להמון עצמאים, גדולים כקטנים, להיקלע לתסבוכת ולפרנסתם להיפגע. במדור "מרימים לעצמאים" נכיר לכם בכל שבוע עסק קטן מתחום האוכל, שכל רצונו הוא לשרוד את התקופה המורכבת הזו בשלום. והפעם: ברית בינרט

מי אני?

ברית בינרט, בת 29 מגבעתיים

בינרט בזמן עבודתה ב"יפו תל אביב" של חיים כהן // צילום: באדיבות המצולמת
בינרט בזמן עבודתה ב"יפו תל אביב" של חיים כהן // צילום: באדיבות המצולמת

מפעל חיי

עסק ביתי להכנת טארטים

איך הגעתי לזה?

לפני 8 שנים החלטתי שאני הולכת ללמוד קונדיטוריה. למדתי אצל אסטלה והתחלתי לעבוד כקונדיטורית במסעדת "שילה", שם הבנתי עד כמה אני מאוהבת במקצוע שלי. במהלך הקריירה שלי ניהלתי את הקונדיטוריות של מסעדת סושיאל קלאב, אלנה במלון נורמן,מסעדת יפו תל אביב ועוד.

לאחר זמן מה, וגם בזכות הקורונה, החלטתי להתחיל לעבוד גם מהבית ולמכור לאנשים פרטיים את מה שאני יודעת לעשות הכי טוב.  מנת הדגל שלי היא טארט לימון ומרנג שרוף עם פיסטוקים ופירות יער.

איפה אני עוד שנה מהיום?

בעלת מקום קטן שמכין ומספק קינוחים למסעדות

החלום הכי גדול שלי?

לטייל ברחבי אירופה, לפגוש אנשים מהתחום ולכתוב בלוג קינוחים ומדריך למקומות השווים עבור קונדיטורים.

איך שרדתי את תקופת הקורונה?

עם המון חוסר וודאות. אני עצמאית וגם שכירה. נוח לי לשלב בין העולמות ולהמשיך לזוז וליצור. כשהוציאו אותי לחל"ת פתאום הבנתי שאני צריכה לתת גז על העסק הביתי ושאני חייבת לדאוג לעצמי. בדיעבד, בזכות הקושי התקדמתי עם העסק והצלחתי ליצור לעצמי קהל לקוחות מהמם.

ליצירת קשר

מחירי הטארטים נעים בין 149 ל-169 שקלים

ניתן ליצור קשר להזמנות ולאזורי משלוחים עדכניים בטלפון: 0523061351 או באינסטגרם: https://www.instagram.com/britbinert/ 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר