השף שגב משה פותח מסעדה חדשה בעיר שאט אט הופכת ליעד קולינרי מבוקש - פתח תקווה. כן כן, שימו את הסטיגמות בצד ופנו מקום של כבוד לעיר שרבים פונים, לגמרי מרצון, לפתוח בה מסעדות. המסעדה החדשה, "ניהון נו-בה", נפתחת בתום ארבע שנים של מסעדה והסגנון בה יהיה יפני, וכמובן כשר.
מלבד חלל המסעדה נמצא גם מתחם אירועים המיועד לאירועים עד 140 איש, תפריט אלכוהול משובח המחולק לקוקטיילים, יינות, בירות וסאקה, ותפריט משלוחים. האוכל במסעדה יהיה ברובו בסגנון שרינג, מנות חלוקה למרכז השולחן. התפריט נחלק לשישה חלקים - פתיחים, מנות חמות, מנות קרות, סושי, ספיישלים וסושי צמחוני.
בין המנות במקום נמצא כרוב בטמפורה, סושי רול צרוב, וונטון איי (טרטר דג נא עם עלי וונטון), קארה צ'יקן, סלמון כמהין שיטאקי ועוד.
תוצרת הארץ 3, פתח תקווה. לפרטים נוספים ומשלוחים: 073-2665555 שלוחה 2
רשת בנדיקט ממשיכה את המסורת הטעימה של פסטיבל השקשוקה במשך כל חודש נובמבר, זו השנה השלישית ברציפות. התפריט החדש שיככב למשך כל החודש בכל מסעדות הרשת יכלול מגוון סוגי שקשוקה, החל מקלאסית ועד לדברים מיוחדים ונדירים. בין היתר נמצא שם שקשוקה איטלקית עם ביצים בתבשיל אמטריצ'יאנה פיקנטי וגאודה, שקשוקה סינייה עם בקר קצוץ דק ופלחי תפוח אדמה מטוגנים, שקשוקה טבעונית ושקשוקה צהובה מפולנטה עם ביצים עלומות ועוד.
לצד כל מנה יוגשו חלת בריוש ושלושה מטבלים.
לפרטים נוספים לחצו כאן
השף אביתר מלכה, זוכה "משחקי השף" וחברו הקרוב, הפיינליסט יהונתן שרביט, מגיעים בסוף השבוע הקרוב לבשל בארוחה חד פעמית בבית המלון רמדה אוליביה בנצרת, בארוחה שתהיה פתוחה גם לקהל הרחב. בארוחה, שתתקיים במסגרת סוף שבוע קולינרי שלם שמוצע במחיר 3,400 שקלים לזוג, נמצא שלל מנות מהמטבח הערבי ולא רק.
בתפריט, שיצרו השניים יחד עם שף המלון רמי אבו ליל, נמצא מנות דוגמת שישברק על יוגורט זעפרן, שווארמה דגי ים מעושנים, סיגר פיתה דרוזית ממולא בטלה, צלע טלה על גריל פחמים ועוד.
מחיר לסועד - 310 שקלים. הארוחה עם שרביט ומלכה תיערך בחמישי בערב, 11.11. להזמנות: 04-6130351
דרך הציונות 29, נצרת
השף אסף גבאי ממסעדת שיינע, שאט אט הופכת לאחת ממסעדות הדגים האהובות בתל אביב, יארח לערב נוסטלגי אחד את השף יורם ניצן ממסעדת "מול ים" המיתולוגית, שכבר לא איתנו. השניים יכינו יחדיו גרסאות עדכניות ממנות הדגל של המסעדה, שכזכור, נסגרה בשנת 2015 לאחר שריפה שפרצה בביתן שבו שכנה בנמל תל אביב. היא הייתה אחת המסעדות המצליחות בישראל, זכתה בפרסים רבים ואירחה את השפים החשובים בעולם.
מחיר ארוחת הטעימות החגיגית: 395 שקלים לאדם.
יום חמישי 11.11, החל מ18:00 בערב. אחד העם 19 תל אביב
ההמבורגר של שגב בירושלים, אחד המקומות האהובים בבירה, משיק חגיגת בשרים בסופי השבוע של חודש נובמבר, עם הבשרים מהקצביה של הבעלים, ניסים שגב. במהלך סופי השבוע של חודש נובמבר יככבו בתפריט מתחלף המבורגרים מיוחדים דוגמת גרילבורגר עם פיקנייה מעוש/נת, סמאשבורגר עם פלאט איירון סטייק, סמאשבורגר עם כבד אווז איולי כמהין, גרילבורגר עם קורנדביף ועוד.
יד חרוצים 4 ירושלים/השקמה 6 מחנה יהודה
פיצה פיל התל אביבית חוגגת שנתיים, ולכבוד המאורע חברו שם לשף עומר מילר, שיצר תפריט פיצה מושחת במיוחד. בין היתר נמצא שםפיצה עם בשר בקר מפורק ופטריות, פיצה עם עוף סיני פיקנטי, פיצה פולנטה, פיצה עם ביונד מיט ועוד.
משה סנה 54, תל אביב
מסעדת ביץ' קלאב בחיפה משיקה תפריט ארוחות בוקר חדש בהשראת מטבחים שונים מרחבי העולם. בין המנות נמצא בוקר טורקי עם מאפה פידה במילוי תרד, תערובת גבינות וביצים שנאפה בטאבון, ארוחת בוקר בווארית של מקושקשת על פרעצל עם סלמון והרינג, סטייק אנד אגז, סביח, שקשוקה בשני סוגים ועוד.
יוחאי בן נון 1, חוף דדו, חיפה
מסעדת סומאק שבמתחם מלון הבוטיק "וילה גליליי" בצפת תערוך ביום שלישי הקרוב ארוחת טעימות מיוחדות בת 13 מנות ובהשתתפות שני שפים. שף המסעדה גדי אולשנסקי יארח את השף מתן שמיר, שהשתתף בעונה האחרונה של משחקי השף לארוחת טעימות עם 11 מנות, שני סוגי קינוחים ויין לאל הגבלה.
בין המנות: חזה אווז מעושן, טורטליני לחי עגל, סשימי מוסר, דנבר קאט על קרם שום, צלעות טלה ועוד.
מחיר הארוחה: 480 שקלים לזוג
הרשמה מראש בטלפון:0523631549 או 0733746163
הביסטרו "אברטו" בגדרה מציע תפריט ערב חדש, רובו ככולו על טהרת חומרי גלם טריים מחקלאות אורגנית ונתחי בשר מיושנים. בין המנות החדשות נמצא טורטליני ארטישוק, ניוקי עבודת יד, פילה לברק על ניוקי, דג שלם בג'וספר, פילה בקר ועוד.
שכביץ 5, גדרה | טל׳: 08-668-0066
מסעדת הבשרים האילתית "פאפי" משיקה נתח בשר, "טיבון כפול", FIREFLY. הנתח שוקל כקילו וחצי ועשוי מהמרכז של החצי האחורי של העגל.
טלפון להזמנות מקום - 08-6331549 דרך הערבה בכניסה לעיר אילת
רשת "Cook and Bake" ממשיכה להתרחב ופותחת סניף חדש בקניון הדר בירושלים, בעלות השקעה כוללת של כחצי מיליון שקלים. הסניף בבירה מצטרף לתשעה הקיימים של הרשת ומשתרע על פני שטח של 80 מטרים.
גנרל פייר קניג 26, ירושלים