בר שיפודייה עם קוקטיילים: השף המוערך הודיע שהוא פותח מקום חדש

יחד עם אחת מקבוצות המסעדנים הכי חזקה בתל אביב - האימפריאל, השף עינב אזגורי מתכוון להקים מקום בקונספט שככל הנראה עוד לא נתקלנו בו מעולם • "כבר במשך שנים אני הולך עם רעיון בראש", הוא משתף • ועוד חדשות על האש: את ההתחלה של הסיפור הזה כבר אפשר לבוא לטעום

קונספט חדש

השף המוערך, עינב אזגורי, הודיע כי הוא מתכוון לפתוח יחד עם קבוצת אימפריאל בר חדש בקונספט שכנראה עוד לא ראינו כמותו. "אנחנו שוקדים ממש בימים אלה לפתוח מקום חדש, לגבי איפה ומתי זה כבר עניין אחר, אבל אנחנו חולמים ומתכננים לפתוח בר שיפודים עם הקוקטיילים הכי טובים שיש ועם יין שאנחנו אוהבים לשתות", פירט השף בפוסט שפרסם אמש בחשבון האינסטגרם שלו והוסיף: "יהיו הרבה שיפודים, של עוף של בשר של ירקות יהיה קצת שרקוטרי ובעיקר ננסה שיהיה טעים".

     

הצגת פוסט זה באינסטגרם

           

‏‎פוסט משותף על ידי ‏‎Enav Ezagouri‎‏ (@‏‎enav42‎‏)‎‏

אזגורי נחשב שף מוכשר שהצליח לשגשג אחרי מעברים חדים בקריירה (יוליה, בר א וין, קפה נורדוי, נורדיניו) ולהמציא לעצמו זווית אחרת בכל מעבר. אז אם קשה לחכות לפרויקט הבא, לדבריו כבר אפשר "לבוא לטעום את ההתחלה של הסיפור הזה בכל יום חמישי ושישי באימפריאל ובלה אוטרה, שם ניתנת לי הזכות לבשל ועל הדרך גם לאכול מלא טאקו משובחים בעוונותי".

את הפוסט פתח אזגורי כך: "זו לא תקופה לפוסטים כאלה, ככה אני מרגיש. חיילים מתים, בני משפחה אבלים, ואני מעלה פוסט על מסעדות וברים ומרגיש ממש כמו דביל".

עינב אזגורי, צילום: אנטולי מיכאלו

למרות זאת, הוא כתב: "במשך שנים אני כבר הולך עם רעיון בראש, בטיול לאיסטנבול לפני איזה עשור החלטתי שאני אפתח בר שיפודים, אבל להחליט זה נחמד, עכשיו בוא תבנה את זה. זה יהיה איזקאיה יפנית? זה יהיה שיפודייה, זה חלק מהשאלות שכל פעם נשאלתי... לקח זמן לגבש את העניין".

קבוצת אימפריאל, צילום: בן יוסטר

באשר לשיתוף הפעולה עם הקבוצה שעומדת מאחורי כמה מהברים החזקים בתל אביב, בהם בושוויק, אימפריאל ולה אוטרה, הוסיף: "רוב המסעדנים שדיברתי איתם גלגלו אותי מכל המדרגות בבעיטה עדינה אבל לא ויתרתי, ולבסוף החלטנו קבוצת האימפריאל ואנוכי ללכת על זה (תמיד אזכור להם את האהבה והאמונה שלהם בי)".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר