מחפשים נתח בשר איכותי גם באמצע הלילה? ב"איציק הגדול" מצאו פתרון

מסעדת הבשרים והקצבייה הוותיקה משיקה בתל אביב את "מיט סטיישן", חנות מכונות למכירת נתחי בשר מכל מיני סוגים - מקבבים ועד ואגיו • המכונות יפעלו 24/7 וייפרשו בתפוצה ארצית • כל הפרטים

"מיט סטיישן" של "איציק הגדול". צילום: שוקה כהן

מחפשים נתח בשר מעולה בשעה לא שגרתית? הקצבייה סגור ונתקפתם בחשק לעל האש איכותי או לתבשיל קדירה? לטכנולוגיה ולמוסד הבשרים "איציק הגדול" יש פיתרון חדש ומגניב במיוחד עבורכם.

הכירו את ה"מיט סטיישן", חנות קטנה שתמצאו בה מכונות אוטומטיות לממכר נתחי בשר. מדובר בפעם הראשונה שמכונות מסוג הזה מופעלות בישראל, ובין המקומות הבודדים בעולם שנעשה בהן שימוש למכירת בשר.

בנקודות המכירה האוטומטיות יוצעו מגוון סוגי בשר, ביניהם הקבב המיתולוגי של "איציק הגדול", המשלב בשר ואגיו ושומן טלה (63 שקלים ל-8 יחידות); המבורגר ואגיו (54 שקלים ל-2 יחידות); טבעות פילה בקר (96 שקלים ל-4 יחידות); שיפודי יקיטורי של נתח קצבים (87 שקלים ל-5 שיפודים), סטייק מינוט שייטל ואגיו (79 שקלים), בשר טחון לבולונז או לכל מטרה (49 שקלים ל-500 גרם), ועוד. כמובן שעל כל האריזות מצוין תוקף אחרון לשימוש.

איציק לוזון ובן אסולין, צילום: אילן נרינסקי

"איציק הגדול" הוא אחד ממוסדות הבשר המוכרים ביותר בישראל. המקום הוקם על ידי איציק לוזון בשנת 1996, ומאז התרחב המותג והפך משווק בשר המגודל בישראל.

מכונות ה-Meat Station הם פרויקט הדגל של בן אסולין, שותפו של לוזון, שמספר על ה"בייבי" החדש שלו: "הבשר שאנחנו מגישים במסעדה או מוכרים בקצבייה הוא באמת מיוחד מאוד, ואנחנו רואים כל הזמן דרישה מאוד גבוהה לבשר איכותי ברמה הזו. הקשבנו לדרישת הלקוחות שלנו והבאנו רעיון מהפכני שיאפשר למבשל או לממנגל לרכוש את המוצרים שלנו בכל יום ובכל שעה".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר