KFC מגיעה גם לכפר סבא. רשת העוף המפורסמת תפתח סניף חדש במתחם G בעיר בתאריך 18 ביוני והוא יהיה ה-15 במספר שנפתח בארץ בשלוש השנים האחרונות. ולכל מי שמפנטז על הכנפיים החריפות, אבל אין לו זמן להישאר לשבת: החברה משיקה כעת גם אתר ייעודי בשם CLICK&COLLECT להזמנת מנות ואיסופם.
השפים נדב ודניאל (פיינליסטים התוכנית MKR) פותחים לקהל הרחב מסעדת פופ אפ תאילנדית חדשה במתחם הבריכה של דן קיסריה ריזורט. היא תציע תפריט על טהרת המטבח התאילנדי האותנטי עם מנות כמו: סלט סום טאם, גנג קארי פה ובננה לוטי, לצד תפריט קוקטיילים קייצי מרענן של קבוצת אימפריאל ותפריט יינות עשיר המתבסס על יקבים ישראלים מובילים
מסעדת הפופ אפ תפתח לקהל הרחב בימים שני עד חמישי בין השעות: 17:00-23:00, הזמנת מקום במסעדה דרך Tabit
השף עידן בושארי (פומפי), זוכה תוכנית המסעדה הבאה של ישראל, חוגג יום הולדת שנה למסעדת קילומטראז' שהקים במסגרתה ומארח את השף אסף גרניט שהיה לו מנטור לאורך השנים. באירוע יופיע גם די ג'יי רמזי. יהיו שם מנות עונתיות מתפריט הקיץ החדש של פומפי וגם הרבה דגים נאים שילכו יפה עם מזג האוויר המתחמם והבריזה הנעימה מחוף הים. גרניט ואנשי מחנה יגיעו עם הקובלה המפורסמת שלהם (הכלאת החלה והקובנה הפחמימתית מבית GG), עם סלט ענבים קפואים ועוד.
ארוחת הערב החגיגית תתקיים בתאריך 19 ביוני, במלון ברוט בכתובת יחזקאל קויפמן 6, תל אביב
קשה למצוא ארוחת בוקר טבעונית טובה? גודנס, מסעדת הביסטרו הטבעונית בתל אביב, שינתה מיקום ועברה לצידו השני של רחוב המלך ג'ורג', לכתובת 32. היא גם הפכה לקפה ביסטרו ומעדנייה. המקום השיק תפריט בראנץ' שכיף לאכול במרפסת החדשה הצופה אל הרחוב. היא תוגש לאורך כל היום ולצד שייקים וקוקטיילים. בין המנות: ארוחת בוקר גודנס עשירה (68 שקלים), קרואסון עין וסלמי מעושן עם "ביצת עין" על בסיס דלעת ערמונים, איולי שום רוקט, עגבניה וסלט אישי (68 שקלים) ועוד.
גודנס - המלך ג'ורג' 32, תל אביב. ימים ראשון עד שישי בשעות10:00-23:00 ובשבת בשעות 10.00-23.00
אליאס שווירי, שהקים את מרכז החומוס האסלי עוד בשנות החמישים, נחשף משחר ילדותו למטבח הלבנוני וגם לתבשיליה המפנקים של סבתו מהצד המרוקאי. כעת הוא החליט לקחת את המתכונים המשפחתיים שעברו מדור לדור ולשבץ אותם בתפריט קיצי חדש. בין המנות: חומוס, פול ופלאפל בטעמי הלבנון; עלי גפן של הסבתא; המקלובה של הסבתא; עיג'ה של סבתא; ועוד.
מרכז החומוס האסלי בכתובת יפת 73, יפו, פתוח מדי יום בין השעות 07:30 ועד 21:00 ובימי שישי ושבת בין 6:00-21:00
נאיפה מולא (נאיפה), שיראל ברגר (OPA), יובל בן נריה (a) ועידו פיינר (עמק בראסרי), ארבעה מהשפים המוערכים בישראל, יצאו בשיתוף פעולה עם מותג הגלידות הטבעוני 'GANEDEN' ויצרו קולקציית גלידות טבעוניות בשם "גלידות גן עדן" שכל רווחיה יתרמו לעמותת TNS בפועלת לקידום הקיימות בישראל. מדובר בפיינט (דלי גלידה) שמותח את גבולות היצירתיות - פיתוח הטעמים נעשה בהשראת תנועת "ZERO WASTE" תוך שימוש בחומרי גלם שנשארו במטבח המסעדה לאחר הסרוויס. בין הטעמים: גלידת קרמל עם קראנץ' בטעם פיתה דרוזית של נאיפה מולא, גלידת קרם טופו עם רוטב קרמל ואורז סושי של יובל בן נריה, גלידת חמאת פקאן קפה עם פקאן וגנאש קפה של השף עידו פיינר וגלידת שקדי מיסו עם מיסו שקדים ששולב בגלידת וניל איכותית של השפית שיראל ברגר. GANEDEN היא גלידה טבעונית מבוססת על חומרי גלם חדשניים מעולם הפודטק ומכילה מחצית מכמות הסוכר לעומת גלידה סטנדרטית.
להשיג בוולט מרקט באזור המרכז ובפריזבי ברחבי הארץ במחיר 36 שקלים לפיינט (473 מ״ל) משקל 350 גרם לאורך הקיץ במהדורה מוגבלת. כשר.