בשבועות האחרונים נפתח באשדוד מקום חדש, ולא צריך להיות נביא כדי לנחש שלפחות בהתחלה, ומקווים שגם בהמשך, יגרור אחריו לא מעט תור של רעבים סקרנים. מדובר ב-N19, מתחם בשרים חדש הכולל קצביה ו..שימו לב לגימיק הבא - קונדיטוריית בשרים. כן, אם אי פעם דמיינתם לעצמכם מקום כמו "פנינה פאי", עם מילויי בשר, הפנטזיה שלכם התגשמה.
הבשר שנמכר במקום מגיע משדה עוזיהו, שם נמצא המשק הנושא את אותו שם, מדובר במשק מוכר ואיכותי שמפקיד על גידול הבקר בתנאים טובים ובצורה הומנית ובעלת קיימא סביבתית. איש הקולינריה אבי טברי חבר למשק לפני כשנתיים והפך אותו, לדבריהם, ליחיד בארץ שמטפח זני בקר ואגיו אוסטרלי בשיטה יפנית מסורתית.
לצד הקצביה ושלל הבשרים המוצעים בה, תחכה לכם גם מעדניה עם מגוון רחב של ממרחים, רטבים ומוצרים מקצרי תהליכי בישול בהכנה עצמית כמו קונפי שום או בצל, שזיפים כבושים, לימונים כבושים במגוון סגנונות, סוגי טחינה שונים ותבלינים וכאמור, הקונדיטוריה המדוברת, שתציע, גם מוכנים וגם בהקפאה להכנה ביתית, דברים שלא רואים בכל מקום.
בתפריט אפשר למצוא חלת אסאדו עגלה ומנגולד, סוכריית כבד מולארד ושאלוט, סיגר לחי עגל, עוגת פרנה שקדי עגל, מאפה עופיון טורקי, מאפה ארמני בריסקט ונענע, אורפה שקדי עגל, , חלית עופיון אלג'ירי, קובה דמשק, רוגלעך טלה ובהרט, סיגר עופיון טנזיה ועוד.
בקומה העליונה במתחם ממוקם מטבח סדנאות ובו יתקיימו סדנאות בשר, בישול חווייתי בהנחיית שפים מקצועיים. במקום ניתן לקיים גם אירועי בוטיק פרטיים.
הבנאים 2, אשדוד, כשר
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו