למי מאיתנו זה לא קרה? נסיעה לרמת הגולן, טיול שגרתי, צימר וכל המסביב ובשעת בוקר מוקדמת, מאוד מוקדמת, השכמה לטובת נסיעה לעין זיוון לעמידה בתור הארוך של "מטרלו". לא מעט בזכות הקורונה, אבל לא רק בגללה, הפכה מטרלו למאפיית קרואסונים שמציעה עשרות סוגים בכל רגע נתון (כלומר, כל רגע נתון בבוקר, עד שהכל נגמר), וכעת היא מגיעה לפופ אפ של חמישה ימים בתל אביב, שייצא לדרך ביום שני 26.6 ויימשך כחמישה ימים בלבד.
מאחורי "מטרלו" עומד, כאמור, עדי פרץ, שמספר על השגרה של לתפעל יום יום מקום שהוא מוקד עליה לרגל. "אני צריך להיות במאפיה כמעט 16 שעות ביום; זה משאיר מעט מאוד זמן למשפחה ולשינה. אבל ככה זה כשמתעסקים עם קרואסונים - כל פרט בתהליך הוא חשוב, ואין קיצורי דרך. העובדים שלי יודעים: ברגע שאני לוקח כדור בצק ליד ומתחיל לקפל אותו, לא מדברים איתי, לא קוראים לי ולא פונים אלי. כשהבצק במלוש, לא עוזבים אותו לרגע לבד ולא עושים שום משימה במקביל. כל תשומת הלב עליו, ורק עליו".
בכל אופן, בפופ אפ התל אביבי יהיו מתוקים ומלוחים, אבל גם מנות מיוחדות שלא נמצא במקום המקורי, שכמובן יהיה סגור בשבוע הבא כי כל העובדים יעברו זמנית לתל אביב.
תפריט הפופ אפ:
מאפים:
קרואסון חמאה; קרואסון ג'אנדויה; קרואסון זברה שוקולד חלב-טונקה; קרואסון זברה קרם לימון וקרמל; מאפה פטיסייר וניל אפוי, קרמל וצנוברים; קרואסון שחור שוקולד חלב-קרמל; מאפה דולצ'ה (שוקולד לבן מקורמל); מאפה פטיסייר וניל ופטל אדום/שחור; מאפה קולי דובדבן ושוקולד לבן-מאחלב (14-20 שקלים)
כריכי קרואסון:
קרואסון קממבר: ריבת בצל, רוקט, פרמזן, בלסמי (49 שקלים)
קרואסון מקושקשת: גבינת שמנת (שמנת חמוצה), רוקט, עגבניה (39 שקלים)
קרואסון חצילים טחינה-עמבה: חציל, לימון כבוש, לימון שרוף, שקדים מלוחים, דואה, עגבניה, רוקט (49 שקלים)
קרואסון קורנביף: איולי חרדל, מלפפון כבוש בבוקר, בצל מוחמץ (70 שקלים)
שעות פעילות הפופ-אפ*:
שני, 27.6: 12:00-20:00
שלישי, 28.6: 10:00-20:00
רביעי, 29.6: 10:00-20:00
חמישי, 30.6: 10:00-20:00
שישי, 1.7: 09:00-16:00
*או עד גמר המלאי
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו